hocam anadolu-düz farkı var mı müfredatta onu sormuştum. benim okulumda 2 saat seçtik.sturk' Alıntı:hocam bu lise planı değil mi zaten? müfredat aynı mı diye sormuşsunuz da. bir de siz de haftada iki saat mi ders?
???bogrt' Alıntı:bazı sınıflarda bit 1 saat seçilebiliyor. o durumda yıllık plandaki değişiklik 2 yerine 1 yazmak mı olur sadece, yoksa müfredatı da yarıya indirmek mi gerekir?
hmmtklnc' Alıntı:2010-2011 anadolu lisesi yıllık planı olan var mı?
????bogrt' Alıntı:???bogrt' Alıntı:bazı sınıflarda bit 1 saat seçilebiliyor. o durumda yıllık plandaki değişiklik 2 yerine 1 yazmak mı olur sadece, yoksa müfredatı da yarıya indirmek mi gerekir?
bogrt' Alıntı:????bogrt' Alıntı:???bogrt' Alıntı:bazı sınıflarda bit 1 saat seçilebiliyor. o durumda yıllık plandaki değişiklik 2 yerine 1 yazmak mı olur sadece, yoksa müfredatı da yarıya indirmek mi gerekir?
çok teşekkür ederim alper0658 hocam.. sonunda sizden cevap geldi.alper0658' Alıntı:2 yerine 1 yazarsınız ve biter müfredatı yarıya indirmek gibi bişey söz konusu olamaz
o konular anlatılacak ister 1 saatte ister 2 saatte önemli olan öğrencinin anlayıp anlamadığı değil![]()
greenice' Alıntı:arkadaşlar biraz önce geçen yıl gönderilmiş bir planı bu yıla uyarlamaya çalıştım ama hatalar olabilir. kontrol edip söylerseniz düzenler kullanırız.