Ne hallere düştük ya. Ben öğretmen olmak için okudum onca seneyi. bu mesleği de bildiklerimi öğrencilere öğretebildiğim için seviyorum. Yoksa okuldaki bilgisayarları tamir etmek istesem, başta MEB'in kadrosuna geçmezdim. Açardım kendi teknik servisimi. Kendi işimi yapardım.
Çok değerli arkadaşlar da e-okuldan sorumlu olsun diyorlar. Kardeşim sen müd yard ol. İstediğin görevi al. Hatta okulun sitesini bile yap. Benim umrumda değil. Ben dersimi geri istiyorum. Nedense göreve başladığımdan beri her gittiğim okulda, bütün öğrenciler bilgisayardaki programlar konusunda sıfır. Çok süper dedikleri bile sorduğum sorulara cevap veremiyorlardı.
Hazıra konup, yok face miş yok msn miş. Boş şeylerle uğraşmaktan başka yaptıkları yok. Yazık olacak o kadar yatırıma. Ve Teknoloji çağında izlenen bu politika çok yanlış. Esas teknolojinin doğru kullanımının öğretilmesi temel hedef olmalı.[/quote
Kesinlikle katılıyorum size...Puanı birçok mühendislikten bile yüksek olan bi bölümden mezun olup düşürüldüğümüz hale bakın! Yazıktır ya! Böyle bir karar alınmadan önce Bilgisayar Öğretmenlerine başvurmayı gereksiz gören aptal bir zihniyet... Mezuniyet tezimi bile bilgisayar derslerinin ders saatinin arttırılması ve notla değerlendirilmesi konusunda yaptım, belki bi duyan olur ciddiye alan olur diye ama belli ki çok şey beklemişim

ne arttırılması adamlar dersi kaldırıyorlar:S arkadaslar lütfen tepkimizi gösterelim, sessiz kalmayalım,maiillerin bi işe yarayacagını düşünmüyorum ama yine de forumda belirtilen adreslere yazacağım her türlü yönlendirmeye, öneriye, çözüme açığım sessiz kalmak istemiyorum

((