2009 Yeni kasa Corollla 1.4 D-4D Comfort

Kodla Büyü

misskinn

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 2009 Yeni kasa Corollla 1.4 D-4D Comfort Dizel araç önerdiler. 72000 km de. 70000 bakımı yapılmış. Tüm bakımlar servisinde yapılmış. Manuel vites. 4 kış lastiği normal jant, 4 yaz lastiği çelik jant. kazası boyası yok. 37000 bin tl istiyor. Güven ve temiz olması bakımından bir sıkıntım yok. 41 bin e aveo ltz dizel almayı düşünüyordum aklımı çeldiler. kime sorsam 37000 e 2.el mi 41000 e sıfır mı diye toyota dediler. fikirlerinizi bekliyorum.

Servise uğramadan yağını suyunu koyayım oyle gitsin başımı ağrıtmasın diyorsan Toyata.
Zenginim arada bir masraf çıkartsada olur, piyasada toyota kadar tutulmasın ne farkeder dersen ve satarken toyota gibi rahat satmasamda olur dersen Chevrolet alabilirsin bence hocam.
Sonuçta dünyanın en çok satılan araba modeli diye satılıyor toyota corollaları. Çok sağlam arabalar. Masrafsız.
Şöyle bir gezerken çevrene bak kaç tane corolla göreceksin ve diğer arabadan kaç tane göreceksin. sonra kendin karar ver hangi araba tutuluyormuş diye.
Corolla +1

hocam toyotayı 35 e alıp 5 yıl sonra 35 e satarsın
+vergisi az olur, tamir gideri az olur, satması kolay olur,

hocam aveo'yu 41'e alıp 5 yıl sonra 30'a anca satarsın
+vergisi çok olur, satması çok olur..

1 ton teneke yerine 1 gr altınım olsun..

tayinci42' Alıntı:
hocam toyotayı 35 e alıp 5 yıl sonra 35 e satarsın
+vergisi az olur, tamir gideri az olur, satması kolay olur,

hocam aveo'yu 41'e alıp 5 yıl sonra 30'a anca satarsın
+vergisi çok olur, satması çok olur..

1 ton teneke yerine 1 gr altınım olsun..

Hocama aynen kalılıyorum ben 2008 modeli 34 000 aldım 1. yıldır kuruş masraf çıkarmadı... bu gun satsam 35 TL eder.

Bence 0 araba al derim. Ama chevrolet tercih meselesi. Toyota konusunda da bence piyasada fazla abartılıyor. Dizel motoru çok hantal ayriyeten ve fazla özellik yok. Uzun yol yaparsan alma yok şehir içi bineceksen olabilir ama ben kesinlikle 2. el almam .

Kardeş toyota corolla iyidir. Güçlüdür, konforludur, az yakar, sorunsuzdur. Eski aracım 2007 corolla lpg idi, çok memnundum. İiyi fiyat veren biri çıkınca sattım ve yine corolla dize 0 km aldım 52 bine. Memnun kalmasam tekrar corolla almazdım.

Kesinlikle Corolla diyen arkadaşlara şaşırıyorum. Araba 72 bin. Ne kadar Corollacı arkadaş var. Bu nasıl iş ki 0 km araçtan daha iyi oluyor bir Corolla. İlginç gerçekten.

bilende yazmış bilmeyende insanlar yorum yazmak için yazıyor sanırım.
toyotanın vergisi az aveo nun çok demiş biri.
bir baksın toyota 1.4 aveo 1,3 olduğundan hangisi az hangisi çok

crepis' Alıntı:
bilende yazmış bilmeyende insanlar yorum yazmak için yazıyor sanırım.
toyotanın vergisi az aveo nun çok demiş biri.
bir baksın toyota 1.4 aveo 1,3 olduğundan hangisi az hangisi çok

Gözü kapalı Toyota yazan adamlar var anlamadım ben. Bu marka değil miydi bir ara üretilen araçları tekrar geri çağıran? Her araba arızalanır arkadaşlar bu kadar abartmaya gerek yok. Masraf çıkartmıyor diyorsunuz anlamıyorum, piyasadaki tüm arabalar sanki hergün masraf çıkartıyor.

hocam ikinci el alırsan satarken zarar etmezsin ama 37 bin fazla gibi

aveo sıfır da olsa 41 bin verilmez

ben senelerce dizel polo ve corsa kullandım, toyota kullanmadığım için yorum yapamayacağım ama sanayideki ustam (opel ustası) dizel vw, opel, toyota en az sorun çıkaran dizel araçlar diyor

araçta değişen kaza bela yoksa, ufak tefek çizik varsa kısaca temizse pazarlık payı varsa 35-36 arasına hiç düşünme al derim. sıfır aveo ya hiç girme bence. chevrolet in sıfırını alacaksan tutulan model cruze olabilir. ya da ford-opel gibi markaların 2. eline bak derim.

0 aldığım 2009 dizel comfort 44.000 km deki aracımı 2 ay önce 37.000 tl satmıştım;sağ arka kapı sacı sürtmeden ötürü değişmişti. bu arabada kaza boya yok diyorsa çok uygun fiyat bence

BBNET
Geri