2009 Focus aracımı satıyorum

Kodla Büyü
Fiyatına bişey diyemeyecem ama hem renk, hem donanım hem de araçla ilgili detaylı bilgi yazdığınızdan dolayı gayet alınası araç hocam. Allah gönlünüze göre versin, satış sebebiniz nedir? bunu sattıktan sonra -maddi sıkıntı yoksa- alacağınız araç için 20-30 bin daha üstüne koyup bi araç almanız lazım ki sattığınıza değsin. hayırlı satışlar

erdcannet' Alıntı:
Fiyatına bişey diyemeyecem ama hem renk, hem donanım hem de araçla ilgili detaylı bilgi yazdığınızdan dolayı gayet alınası araç hocam. Allah gönlünüze göre versin, satış sebebiniz nedir? bunu sattıktan sonra -maddi sıkıntı yoksa- alacağınız araç için 20-30 bin daha üstüne koyup bi araç almanız lazım ki sattığınıza değsin. hayırlı satışlar

renk demeyeydin iyiydi :)

Focusun her zaman albenisi vardır.Tek eksiği içeriye inanılmaz yol sesi almasıdır.Helede dizelse.Buna rağmen sürüş keyfinden dolayı arabamı satamıyorum

Fiyat konusuna birşey diyemem mal sahibi belirler. Focuslar taş gibi arabalardır. Bende de dizel titanium var yıllardır kullanırım arıza veya herhangi bir harcama yaptırtmadı. Tabiki eksi yönleri de var. Biraz sert bir arabadır. yol sesini içeriye alması arkadaşın dediği gbi vardır. Lastikleri yumuşatırsan içeriye daha az ses alır. Torku çok yüksek bir motor olduğundan (dizeli için) motor sesi de oldukca fazladır. :D

Hayırlı satıslar oncelıkle hocam ınsallah ıstedıgın foyata satabılırsın...

Bende de 2009 model trend x focus var . Bu dıjıtal klima , sensorlerı felan sonradan nasıl yaptırttın ?

xtasy' Alıntı:
erdcannet' Alıntı:

renk demeyeydin iyiydi :)
:)Valla hocam askeri yeşil diye mi geçiyor metalik mi dir bilmiyorum ama çok tatlı bi rengi var. zaten bütün arabalar birbirine benziyor hele beyaz focus, eski Türk filmlerindeki beyaz röno 12 nasıl ki polis aracını temsil ediyorsa beyaz focus da şirket arabası olduğunu bağırıyor resmen. Onun için renk bence gayet güzel alınır binilir bir araç.

alley_upp' Alıntı:
Hayırlı satıslar oncelıkle hocam ınsallah ıstedıgın foyata satabılırsın...

Bende de 2009 model trend x focus var . Bu dıjıtal klima , sensorlerı felan sonradan nasıl yaptırttın ?

2009 yılında benzinli trend x modellerde böyle bir seri çıktı sonra çıkmadı yani 2010-2011 yıllarında

bellagio' Alıntı:
Focusun her zaman albenisi vardır.Tek eksiği içeriye inanılmaz yol sesi almasıdır.Helede dizelse.Buna rağmen sürüş keyfinden dolayı arabamı satamıyorum
Bende 2011 Focus var öyle inanılmaz ses almıyor.Dizel de ise baya gürültü oluyor. Kullandığım Mitsubishi ve Seat Altea daha çok ses alıyordu.

gakgoskentli' Alıntı:
honda bile teker sesi içeri alıyor.Çok sessiz araba özellikle dizeller de çok zor.
hem dizel hem de sessiz araba diyorsanız Toyota bir deneyin derim. Bende Auris var , motor sesi benzinli kadar bile çıkmıyordur.

BBNET
Geri