2009 Corsa 55.000 KM. 23.500 TL ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DotCom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
1. kaç parça boya var
2. ve daha önemlisi pert kaydı fln. varmı
çünkü fiyat çok iyi

şu etek altı boyalı kavramının altı o kadar genişki hocam emin ol eteğe sıgmaz

Bir de adam gibi resim eklemeyi bilseler...
pardus63'e katılıyorum. İyi incelemek gerek. Kendisi bir şey açıklamamış. Gel kendin bul diyor...

kesinlikle büyük sorunlu bir arama muadilleri 28-29 bin isterken bu 23 bin istemiş. Kimse salak değil hocam ucuz verecek kadar. siteye koymayı bilen adam mutlaka arabaların fiyatınıda biliyodur. Bence hiç girme. Değerinde araba almak en iyisi.

Sorgulama sonucu herhangi bir kaza görünmedi.

Tabiki her arabanın bir piyasası var. 30 civarı seyrediyor eş değerleri

benim şimdiden boynum ağrıdı arabaya bakacam derken.senin de başını ağrıtmasın hocam bu araba

doğru düzün foto koyamıyorlar ya..

bilişim şart!!!!...

bir günde 1100 kişi bakmış ilana... hocamın dediği gibi eşdeğeri 30 cıvarı ama şişirilmiş o fiyat.. şimdi sıfırında kampanya var...

Hocan yanaşma bence. Ben 3 yıl önce çok uygun görünen bir megane için baya sevinmiştim ama patladı sonra. Üç kağıtçı çok bu sektör de.

75 beygirleri bile bu fiyata yok... kaldı ki bu araç 95 beygirlik. bence alınmaz. kesin büyük bir problemi var... etek altı neden boyalı acaba???

Yok daha neler o modelın o fıyata şavrole vermıyorlar adam bugun tofasa 17 bın cekıyo , burda adam opele !!! hemde 2009 una 23 cekıyo HADİ LAN ORDAN DİYESİM GELDİ İLAN SAHİBİNE
ustanla gel demek hacı arabamı servise elletmem makınaya baglattırmam usta xray gozluklerını taksın ultra gorus yeteneği ile baksın anladı anladı anlamadı ben bu araba sayesınde birilerini öpmeye niyetlendım demek

hocam saçmalama.. kaZIKlanmak istemiyorsan uzak dur. bir arkadaşın tanıdığı böyle uygun fiyata opel aldığını zannetmiş perti geçirmişler... ama yok illa alcam diyosan tutan yok elinden :?

sırf o resimleri yamuk koyduğu için bu adamdan araba alınmaz hocam :D
herşeyi yamuk olabilir :D

es911' Alıntı:
bursa dan araba alma:)

Neden peki ?

mnn' Alıntı:
hocam saçmalama.. kaZIKlanmak istemiyorsan uzak dur. bir arkadaşın tanıdığı böyle uygun fiyata opel aldığını zannetmiş perti geçirmişler... ama yok illa alcam diyosan tutan yok elinden :?

İlla alacağım demiyorum hocam. Sizlere de sormak istedim. Şu an bu aracı almayı düşünmüyorum. Başka alternatifleri değerlendiriyorum.

Açıklamalar için teşekkürler.

hocam fiyat uygun ustan varsa git göster bence km orjinalmi servsi kayıtlarına baktır. plaka sorgulattır.

evrim0626' Alıntı:
hocam fiyat uygun ustan varsa git göster bence km orjinalmi servsi kayıtlarına baktır. plaka sorgulattır.

Sorgulama sonucunda herhangi bir kaza çıkmadı.

2009 model olduğu için sanırım henüz muayneye girmemiş. Muayene bilgisi gelmedi.

Ustayla gitme imkanım yok. en iyi ihtimal yetkili servise götürmek ama ona da sahibi pek yanaşmıyor. Bu da akıllarda soru işareti oluşturuyor.

Eğer gerçekten herhangi bir sorun yoksa galericiler çoktan alırlardı diye düşünüyorum.

hocam plakasını şase no sunu al. tanıdığın sigortacı varsa git tramer kayıtlarına baksın onlar.ayrıca opel servisinde ortak ağ varsa şaşe no dan geçmiş servis kayıtlarını görebilirsin. hangi servise giriş çıkış yapıyormuş.onu öğrenip o servistende bilgiye ulaşabilirsin.
ayrıca hocam araç alttan pert olabilir etek altı ondan boyalı olabilir.değişeni boyası olmaz böyle araçların.

alttan pert nasıl oluyor hocam?

tramer sorgusunda herhangi bir kayıt yok. Eğer bir kaza sözkonusuysa , yetkili serviste değil özel serviste işlem yaptırmıştır kayıtlara geçmemesi açısından

temiz araba koyarsın boyayı bırak çizik yok dersin adamalr fiyatı çok bulur, boyalı araba koyarsın bu seferde fiat nedne bu kadar düşük derler...aslında sordukları soruların cevabı kendilerinde...farkında değiller....içine sinmesi için 3-5 fazla verip temiz kazasız boyasız araba alıcan...3-5 aramıyacan ki kafan rahat etsin

ustasıyla gelsin diyen araçlardan uzak dur hocam. zaten makinaya sokup expertiz paporu çıkartabiliyorsun arabaya. neden ustayla gidesin. zamanım yok ustayla gel diyenden uzak dur.

DotCom' Alıntı:

tramer sorgusunda herhangi bir kayıt yok. Eğer bir kaza sözkonusuysa , yetkili serviste değil özel serviste işlem yaptırmıştır kayıtlara geçmemesi açısından
alttan pert araç örnek tarlaya uçuyor önde kaputta tavanda bişi olmuyor ama altı toprağa zemine sert vurduğu için alt tarrafta ne varsa hasar görüyor.

evrim0626' Alıntı:
DotCom' Alıntı:

alttan pert araç örnek tarlaya uçuyor önde kaputta tavanda bişi olmuyor ama altı toprağa zemine sert vurduğu için alt tarrafta ne varsa hasar görüyor.

Açıklama için teşekkürler :+1:

BBNET
Geri