2008 EBİTEFO GÖREVLENDİRMELERİ BAŞLADI

Kodla Büyü
Evet yaa... Eskişehirde ne yaptılar acaba? 1 Temmuz için mi ümitlenelim? O da komedi olur!

Bir Türkçe öğretmeniyim, belki bir önemi yoktur, 51,445 gibi bir puan almışım (çalışmayı bırakın hangi konulardan soru gelir gibi bir düşünceye bile kapılmadan, olduğum gibi). Bilgisayar bilgimin iyi olduğunu düşündüğümden ve bu nedenle "utancımdan" kimseye de puanım şudur demedim. Sınavda düştüğüm basit hatalar yüzünden hala suçluluk hissediyorum. Görevde olup da 50'nin altına düşmüş olan (sözüm Eskişehir'e değil, bildiğim kadarıyla öyle birileri yok, tüm Türkiye için) ve zaten o görevde oldukları için de kontenjanlarda yer işgal edip çalışmaya devam edenlerin medeni cesaretlerine hayran olmaktan kendimi alamıyorum.
 
Olmaz hocam öyle şey. Gönderilen üst yazıyı iyica okuyun. Ondan sonra kazananların listesinden kim hangi ilçeden kazanmış tespit edin. daha sonra kimsenin kazanamadığı ilçeler varsa bunlar o ilden en yüksek puan alanlara sırayla verilir. Siz şimdi güzelce o listeleri inceleyin, eğer hakkınız olduğunu düşünüyorsanız arayın il koordinatörüyle durumu konuşun.
 
ARKADAŞLAR KMARAŞ DA 60.145 PUANLA 1.SIRADAYIM (ESKİ-YENİ DAHİL)
AMA BENİ HİÇBİR YERE GÖREVLENDİREMEYECEKLERİNİ SÖYLEDİLER.
ÇÜNKÜ ESKİLER KONTENJANIN TAAMAMINI DOLDURUYORLARMIŞ.
BEN NE YAPMALIYIM...??? :x
 
Kırşehir' de görevlendirme işlemi sabah başladı ve bitti. Verdik dilekçemizi merkeze görevlendirildik. Hayırlı olur inşallah :)
 
cimenwd' Alıntı:
hocam denge tazminatını kesmezleeeer :lol:

Ali hocam öyle diyorsunuz ama bu gün yazıyı tebliğ ettiler. Nisan ayından itibaren denge tazminatı kesilecekmiş. Hem de 112 milyon.


Acaba ne yapsak.
 
arkadaşlar denge tazminatı sadece ebitefolardan kesilecek sanıyorsunuz işin içinde genel müdürler , şube müdürleri falanda var. bunun için öle bişey olsada fazla süreceğini sanmıyorum. benden sölemesi..
 
Arkadaşalar benim olduğum ilcede ilce formatörü yok. ben ise bi okulda formatörüm ve sınava falan da girmedim. başvursam olurmu(kimse başka ilceden buraya gelmek istemez)

şimdiki görevlendirmeler bu yılın ikinci yarısı içinmidir._?
 
Ustalar ben sınavdan 52 aldım. Eğiticilik için bana sıra gelecek mi bilmiyorum. Ben bu puanla eğiticilik görevlendirmesini hakediyorum. Eğiticilik için sıra gelmez ise okul formatörü olarak görev alamaz mıyım?
2007 de hizmetiçi eğitim açılmıştı okuldan bir arkadaş daha başvurmuştu, onun belge(bilgisayar kullanımbelgesi) saat sayısı fazlaolduğundan kursa o gitti. Tek amacı 18 saat ekders idi. Ancak yapamayacağını farkettiğinde (ki ben bunu biliyordum) görev almadı. Şimdi bizim okulda kadrosu başka bir okulda olan bir arkadaş formatör olarak görevli.
Ben kendimi yetiştirdim bilgisayarlar en büyük hobim. Anlayacağınız bilgisayar öğretmeni değilim formatörlük belgem de yok.
Eğiticiler formatörden üst sanırım bu sınav bana eğiticilik için görevlendirme hakkı verdi. Neden okul formatörlüğü hakkı vermesin. Kaldı ki ilde bir sürü formatör ihtiyacı da var.
 
Geri
Üst