Yazık ki Ebitefo görevini bırakıyorum
Ebitefo görevimi severek yaptım, ama 2007 ocak ayından itibaren her türlü özlük haklarımız ellerimizden alınmaya başlandı. İlk önce teknik tazminat, sonra denge tazminatı ve daha sonra da mesai saatleri içerisinde verilen hizmetiçi kurslardan ücret ödememe artı mesai saati dışına da kurs açmama. Eylülde de eğitim öğretim tazminatı kesilecek gibi en azından bizim ildeki mutemet öyle diyor. Diyeceksiniz ki neden hakkını yasal yollardan aramıyorsun, inanın onu da yaptım, teknik tazminatla ilgili bölge idare mah dava açtım ama yılı geldi hala sonuçlanacak. Ebitefo görevinde aldığım eğitimler bana çok yaradı, ama keşke hak kayıplarımız olmasaydı da, aldığım eğitimleri ildeki öğretmen arkadaşlarada faydası olacak şekilde kullanabilseydim. Dertlerimizi dilimiz döndüğünce anlatmaya iletmeye çalıştık, ama dünkü gelen yazı beni çok hayal kırıklığına uğrattı. Artı Ankarada da bire bir görüştüğüm eğitek yetkilileri bu konuda herhangi bir düzenleme yapılacağı görüntüsü vermedi. En çok da farklı illerde farklı uygulamaların olması kötü, öyle yazılar geliyorki yoruma açık, herşey şube müdürünün 2 dudağı arasında kalıyor. Keşke böyle olmasaydı, keşke gerçekten bu işin amacına uygun bir şekilde yürütülmesi için gerekli düzenlemeler yapılmış olsaydı. Kalanlara bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum.