2007 MODEL ORJ.40.000 KM'DE HONDA JAZZ ACİL SATILIK

Kodla Büyü

underdark

Üye
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 405/detay/

MERHABA ARKADAŞLAR ARAÇ ŞAHSIMA AİTTİR.

2007 MODEL, ORJİNAL 40.000 KM 'DE, HONDA JAZZ 1.4 SPORT.

ARACIN KM'Sİ KESİNLİKLE ORJİNALDİR

MUAYENESİ 06.11.2015 TARİHİNE KADAR GEÇERLİDİR.

2014 MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ ÖDENDİ.

BAKIMLARI EKSİKSİZ YAPILMIŞTIR KAPORTASINDA EZİK ÇİZİK VS YOKTUR.

KUMANDALI YEDEK ANAHTARI KİTAPCIKLARI MEVCUTTUR.

SONAX PREMIUM CLASS KOMPLE UYGULAMA YAPILMIŞTIR TEMİZLİĞİNDEN BOYASININ PARLAKLIĞINDAN
FARKEDİCEKSİNİZ.

BU KM'DE BU TEMİZLİKTE YOK,ORJİNAL JANTLASTİKLERİ DURUYOR İSTENDİĞİ TAKDİRDE ONLARIDA VEREBİLİRİM.

ARACI DİLEDİĞİNİZ SERVİSE,USTAYA GÖSTEREBİLİRSİNİZ.

TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM.
FİYATTA GEREKLİ İNDİRİMİ YAPTIM 24.000 TL' DEN AŞAĞI KESİNLİKLE DÜŞÜNMÜYORUM !! SON İNDİRİM...

Araç pırıl pırıl mış , helal olsun valla belkide bu sitedeki en parlak araç , jantlar bile çok hoşuma gitti :alkis:

yav bi özlem hoca vardı araba aramıyor muydu o ...ahanda geldi ayağına....hayret...haberi yok herhalde :o

hayırlı satışlar. piyasaya baktığımda daha çok otomatiklerin fiyatlarını gördüm. fiyatı fena değil gibi. herhalde pazarlık payınızda vardır. kısa sürede satarsınız umarım.

designbote' Alıntı:
hayırlı satışlar. piyasaya baktığımda daha çok otomatiklerin fiyatlarını gördüm. fiyatı fena değil gibi. herhalde pazarlık payınızda vardır. kısa sürede satarsınız umarım.
LPG hiç takılmadı hocam,bende takılmamasından yanayım yakıt makul ve otopark sıkıntısı olmuyor.
Fiyatı Aciliyetten dolayı baya düşürdüm, aracın başında alıcak arkadaşa br ikram daha yaparım tabiki pazarlık sünnettir.
iyi dilekleriniz için teşekkürler.

sahibinden'e bakıyorum orada da bikaç aynı cümleyi gördüm.
araç fazlalığından
bu nasıl oluyor anlamadım.

Şirket kişiye kullanması için araç verirse, özel araç fazla oluyor hocam.

frtmr' Alıntı:
Şirket kişiye kullanması için araç verirse, özel araç fazla oluyor hocam.
Tebrikler hocam Aile fertlerinden biride kendine araç alırsa evde 3 araç oluyor dolayısı ile araç fazlalığı baş gösteriyor kapıda park etmeye yerde kalmıyor bazen :)

Hocam bu fiyat çok o kadar etmez :lol: dermişim

Eder tabiki eski bi jazz kullanıcısı olarak az bile söylemişsin. Çok durmaz bu araba sende yavaş yavaş vedalaş :)

okanformula' Alıntı:
Hocam bu fiyat çok o kadar etmez :lol: dermişim

Eder tabiki eski bi jazz kullanıcısı olarak az bile söylemişsin. Çok durmaz bu araba sende yavaş yavaş vedalaş :)
saolasın :)
Araç temiz ve km düşük olduğu için ilgilenen çok rakamıda acele ettiğimden uygun yazdım, bir kaç gün içinde gidicek hocam ;) vedalaşma vakti yakındır.

hayırlı satışlar hocam güzel araba ve iyi fiyat :+1: özlem hocaya da uygun bence tabii almadıysa

şirketi bilmem de ailede (en azından bizde) bir araç varsa 2.alınmadan 1.satılır... fazla mazla kalmaz...:)

ilanı bu sabah görmüştüm sahibinden.com'da ama renk ve plakadan dolayı elemiştim eheh hayırlı satışlar ;)

arabada 4 parça boya 1 parça değişen var ,tüp yok ekstra özellik yok .millet bir janta lastiğe tav olmuş. fiyatı da düşük falan değil kazalı araba için fazla bile sayılır

seventyseven' Alıntı:
arabada 4 parça boya 1 parça değişen var ,tüp yok ekstra özellik yok .millet bir janta lastiğe tav olmuş. fiyatı da düşük falan değil kazalı araba için fazla bile sayılır
arabanın piyasasını bilmem ama size şöyle özetleyim
1.4 benzinli araç kullanıyorum hiç pişman değilim olmadımda, 1.4 arabaya tüp taktırsan neeeee taktırmasan neee füze mi bu ki çok yaksın
sizin basite aldığınız jantlar ile lastikleri alın bakalım cebinizden kaç kuruş çıkıyor.
araba boyalıymış bence sıkıntısı yok eger adam gibi birinin elinde toplandıysa vede yapıldıysa çok ta tın, sahibinden sıfır yazıp arac full+full yazanlarıda gördük bu forumda

seventyseven' Alıntı:

ARACIN SADECE SOL ÇAMURLUĞU İLE TAMPON DARBEDEN DOLAYI DEĞİŞMİŞ GERİ KALANI ÇİZİK VE SÜRTME BU KM DE BU MODELDE BULURMUSUNUZ BANA ? HASAR KAYDIDA YOK ARABADA. LPG OLMAMASI ÇOK DOĞAL YAKITI ZATEN MAKUL KİŞİLERİN KENDİ SEÇİMİ OLUCAK DİYE ŞART YOK :)

g.cetin.66' Alıntı:
seventyseven' Alıntı:
1.4 benzinli araç kullanıyorum hiç pişman değilim olmadımda, 1.4 arabaya tüp taktırsan neeeee taktırmasan neee füze mi bu ki çok yaksın
sizin basite aldığınız jantlar ile lastikleri alın bakalım cebinizden kaç kuruş çıkıyor.
araba boyalıymış bence sıkıntısı yok eger adam gibi birinin elinde toplandıysa vede yapıldıysa çok ta tın, sahibinden sıfır yazıp arac full+full yazanlarıda gördük bu forumda

sen 1.4 benzinli araç kullanmaya devam et.en az 30 kuruş benzin ortalaman olur.lpg de ise 20 kuruş olacaktır. arabaya binmezsen yakmaz tabi. jant ve lastiği 800 liraya takarsın 13 yada 14 inç jantlar makul fiyatta. arabanın boyalı olmasının sıkıntısı sence olmayabilir ama %90 kullanıcı boya durumuna bakar.bu kadar parlak durması da boyalı olmasındandır. bu araba boyasız olsa ilana çıktığı gün satılırdı.şimdi bekle babam bekle.

underdark' Alıntı:
seventyseven' Alıntı:

ARACIN SADECE SOL ÇAMURLUĞU İLE TAMPON DARBEDEN DOLAYI DEĞİŞMİŞ GERİ KALANI ÇİZİK VE SÜRTME BU KM DE BU MODELDE BULURMUSUNUZ BANA ? HASAR KAYDIDA YOK ARABADA. LPG OLMAMASI ÇOK DOĞAL YAKITI ZATEN MAKUL KİŞİLERİN KENDİ SEÇİMİ OLUCAK DİYE ŞART YOK :)

bir sürü boyasız ve düşük km ilan mevcut kendin bakabilirsin. olduğunu da biliyorsundur zaten.

seventyseven' Alıntı:
g.cetin.66' Alıntı:
seventyseven' Alıntı:

sen 1.4 benzinli araç kullanmaya devam et.en az 30 kuruş benzin ortalaman olur.lpg de ise 20 kuruş olacaktır. arabaya binmezsen yakmaz tabi. jant ve lastiği 800 liraya takarsın 13 yada 14 inç jantlar makul fiyatta. arabanın boyalı olmasının sıkıntısı sence olmayabilir ama %90 kullanıcı boya durumuna bakar.bu kadar parlak durması da boyalı olmasındandır. bu araba boyasız olsa ilana çıktığı gün satılırdı.şimdi bekle babam bekle.

Hocam senin derdin ne anlamadım ben ön yargılı konuşuyorsun bukadar ..Arabanın parlak olması SONAX yapıldı araca iç dış 1.100.00 TL lik bir işlem .. JANT lar bir kere 14 - 15 inc değil 16 inc lastik ebatları 195/45/16 fiyatlarını biliyorsundur en kötü markanın bile. LPG konusuna gelince bnm arabama lpg takmam için 2000cc ve üstü olması gerek var param benzinini koyup geziyorum otoparklarada giriyorum kimse bana giremezsin demiyor .arabada kazalı bir araba imajı yok ya beni ara bilgi al sonra yorum yap yada ilanı oku öyle yorum yap ..

Görüşlerimi Paylaştım Hepsi Bu.
Millet Arabanı Överken Mutlu Olduğun kadar eleştiriye de açık olman lazım.

seventyseven' Alıntı:
Görüşlerimi Paylaştım Hepsi Bu.
Millet Arabanı Överken Mutlu Olduğun kadar eleştiriye de açık olman lazım.

Eleştiriye açığım ama yalan yanlış konuşuyosun sen jantlara 14 15 inc dedin parlaklığı kazadan dedin böyle bi muhabbet olmaz sana yapılsa aynısı hoşuna gidermi.
Halen idda ediyorum bukadar düşük km de temiz ve masrafsız bi araba sahibinde.com da yok ...

sen arabana 16 jant yazdında biz 13-14 mü dedik.
bu arabaların orjinal jantları 13-14 janttır ona binayen yazdım.

darbe aldı diyorsun ,kaza olmadan darbe nasıl oluyor? ayrıca ben kaputta hiç çizik boyası duymadım.darbeden dolayı komple boyanır.

seventyseven' Alıntı:
sen arabana 16 jant yazdında biz 13-14 mü dedik.
bu arabaların orjinal jantları 13-14 janttır ona binayen yazdım.

darbe aldı diyorsun ,kaza olmadan darbe nasıl oluyor? ayrıca ben kaputta hiç çizik boyası duymadım.darbeden dolayı komple boyanır.

2007 model araba'dan bahsediyoruz sıfır değil ufak kazası var senin bahsettiğin gibi her yeri vuruk taklalı değil bu araba sol köşeden vurmuş sadece kaputta işlem yok değişme yok bütün etiketleri üzerinde nasıl büyük kazalı olsun bu araba ? Diğer boyalar araba 2-3 yaşındayken olduğu halde boyalardan dolayı sadece 1700 TL hasar kaydı var kapı içlerinde direklerde boya yok.Bence sen ilandaki resimlere bakıp yorum yapmışsın hiç bir şeyi okumamışsın .

BBNET
Geri