2007 Dizel Corsa'da ağır hasar?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DotCom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

DotCom

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Merhaba ,

2007 Dizel Corsa 1.3 Enjoy. 120 bin km de. Plaka sorgusunda 5000 TL lik ağır hasar çıktı.

Fiyat 21.000 TL.

Ne dersiniz?

5 bin TL masraf çıkması için ne olması gerekir?

hocam 5 bin tl bu araçlar için bence büyük hasar değil eğer serviste yapıldıysa 2 kapısı değiştiyse o tutar normaldir bence ağır hasar sayılmazda ama direklere şaşelere bakmak lazım

Aynı kategorideri araçlara 23 ten aşağı fiyat yazanı görmediğim için fiyat uygun geldi. Değerlendireyim istedim.

Önerileriniz için teşekkürler

DotCom' Alıntı:
Aynı kategorideri araçlara 23 ten aşağı fiyat yazanı görmediğim için fiyat uygun geldi. Değerlendireyim istedim.

Önerileriniz için teşekkürler

hocam uzak dur derim hiç bulaşma

DotCom' Alıntı:
Merhaba ,

2007 Dizel Corsa 1.3 Enjoy. 120 bin km de. Plaka sorgusunda 5000 TL lik ağır hasar çıktı.

Fiyat 21.000 TL.

Ne dersiniz?

5 bin TL masraf çıkması için ne olması gerekir?
kardeşim o kadar takılma, adama anlat durumu olayı öğren alın opel servisine sokun bi arabayı , 100-150 tl tutar bi expertiz yaptır
servis ok veriyosa alırsın

Sahibinin soyledigine gore sadece camurluk degismis. Bi camurluk 5 bin tl eder mi?

Expertiz mantikli gercekten. 250 fiyat vermislerdi

Hocam 5 bin ağır hasar sayılmaz.
Servislerde sadece bakımdan bile 500-600 TL alıyorlar.
Parça değişimleri filan çok uçuk

Sorgulama sonucu ağır hasarlı yazdı. Bu hasar tipi miktara göre mi belirleniyor? Belirli miktarlara göre sınıflandırma var galiba

valla aracı alacağın kişi o hasarın fotoğrafını çektiyse bak fotoya kafana yatarsa al geç..ama foto yok 5000 lik hasar var;bi tek çamurluk değişik.. :?: pek gerçekçi gözükmüyor..
benim aracımın da 2 kapısı değişti 3000 lira hasarlı gözüküyor ama her açıdan; fotoladım aracımın kazalı halini ki ciddi bir kaza olmadığını ileride satarken ispatlayabileyim diye..

Hocam Sahtekar satıcısı olan araçlardan uzak dur..adam 5Bin TL'lik hasar için sadece çamurluk değişti diyorsa,tek kelime bile etmeden arkanı dön ve kaç..Kimbilir kayıtlarda olmayan daha neleri vardır o arabanın.2-3 bin aşağı alırsın ama 3-5 Bin masrafı çıkar sonradan,satarken de değeriyle satamazsın.Hiç düşünme derim ben.

yaw piyasada araba mı yok arkadaş? 1-2 bin tl az verecem diye niye hasarlı araç alacaksınız? bir tampon 5 bin TL etmez Hocam !! öyle ustalar varki pert aracı sıfıra çıkarıyorlar ve bunu anlayamıyorsunuz da.. ama yok alacam diyorsanız hayırlı olsun şimdiden allah kaza bela vermesin

Arabadan anlamıyorum hocam. Araştırıyorum şimdilik. Önerileriniz için teşekkürler

yeni araçları için 5000 tl ne ki hocam. çok normal. bendede docus vardı. park halindeyken bir araç geri çıkarken tamponun arkasındaki plastik çıtayı kırmıştı yanlış hatırlamıyorsam 1700 TL tutmuştu. en küçük hasar için adamlar ağızları 1000 lerden aşağı açmıyorlar zaten. önemli olan hasarın nereden alındığı.

BBNET
Geri