2007 Astra Enjoy 25.500 TL?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DotCom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Ben de bunu anlamıyorum adam araç satıyor sanayiye gidecek vakti yok.. notere gidecek vakti de yoktur o zaman. kısacaası hocam bu araç yaramaz. normalde bu zamanda bu fiyata kaçırılmayacak araç fakat vatandaş güven vermiyor

erdcannet' Alıntı:
Ben de bunu anlamıyorum adam araç satıyor sanayiye gidecek vakti yok.. notere gidecek vakti de yoktur o zaman. kısacaası hocam bu araç yaramaz. normalde bu zamanda bu fiyata kaçırılmayacak araç fakat vatandaş güven vermiyor
:+1: :+1:

Re: Ynt: 2007 Astra Enjoy 25.500 TL?

2 lira fazla ver iyisini al

Hocam bizim buralarda 10 kazadan 8'inde 43 plakalı araç vardır. Bu aracın da kazadan kazaya atladığı belli, arkadaş değerli vakitlerini harcayıp gidemeyeceklermiş hiçbiryere baksanıza, lütfen siz de değerli vaktinizi harcayıp böyle ilanlarla muhatap olmayın bence.

Bu araba sıkıntılı bir araba gibi duruyor hocam sahibi de sıkıntılı gibi duruyor bu adamla alışveriş yapılır mı ona sen karar verirsin fakat ben opel astra ile ilgili genel birkaç bilgi vereyim. Aynı arabadan ben de kullanıyorum. Benimki de lpg li tek farkı benim arabanın easytronic vites olması. Araba hakkında yapacağım en büyük eleştiri motoruna. Kalkışlarda gerçekten çok zayıf kalan bir motoru var. Şunu gerçekten abartmadan söylüyorum durduğunuzda kalkış yapamayacağınız yokuşlar olacaktır. Kalkış esnasında o kadar zayıf olan bir motor ama yüksek devirlerde memnun ediyor. İkinci eleştirim de lpg uyumu çok kötü olan bir araba. Daha önce uzun süreli lpgli megane ve civic kullandım içlerinde en kötü olanı. Titremeler, çekiş kayıpları, stop etmeler ve motor devrinin sürekli dalgalanması gibi problemleri sürekli yaşayacağına emin olabilirsin. Bu ikisinin dışında gerçekten çok güzel bir araba özellikle uzun yola çıkmayı seviyorum arabamla. Satarsan bir daha bu arabaya para verir misin desen vermem yani motorun zayıflığı ve lpg uyumsuzluğu o kadar illallah dedirtiyor adama :)

Sanayiye gidemeyeceğine göre motorunda sıkıntı vardır. Hararet yapmış hatta blok çatlatmış olma ihtimali var. Motor masrafını göze alınız.Bence alınmaz...

2005 model opel astra yarı otomatik arabamı geçen yıl 26.000 e satmıştım bu arabanın 2007 model olduğu düşünülürse bence bu araba sorunlu olma ihtimali yüksek

altintepebilisim dediği şeylere aynen katılıyorum lpg uyumu yok neredeyse arabada... Hele ki arabayı biraz benzinli kullanırsanız lgp li hiç binilmiyor neredeyse, ama uzun yolda diyecek laf yok keyif veren bir arabaydı.

önden kazası var sıkıntılı. sanayiye de götürmene izin vermiyor ki km anlaman çok zor servise sokmadığın sürece. fiyatı da uygun değil arabanın ön taraf komple boyalı.

aynen hocam tramere at bir plakayı ne çıkıyor banada öyle ayak yaptı birisi attım yarım sayfa rapor geldi

bu araç alınmaz ,tramerde kayıt çıkmayabilir eğer sürekli plaka değiştirdiyse ,şasi nosundan bakmak gerek

alm a hocam bu kadar mı durumun kötü de bu arabaya takıldın? sonra alıpta buraları konu açıp tavsiye peşinde koşarsın.. 3 4 bin fazla ver başka araba al..

Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar.

Bütçe kısıtlı olduğu için ve böyle bir alternatif denk geldiği için sormak istemiştim.

Hasarsız arabayı bu piyasada bu fiyata kimse satmaz tabiki.

Araştırmaya devam.

Kısmet bakalım.

Nissan note visia seçeneği gündeme geldi ama hiç incelemedim. Bu modele ne dersiniz?

galericilerin elinde olsa şöyle iyi böyle iyi diye satarlardı. i20 benzinlilerden kampanya var 35.700 başlagıç fiyatı 20.000 tl ye %0 20 ay taksit yapılıyor

BBNET
Geri