huzunlugurbet1
Üye
slm. Arkadaşlar 2007 şubat atamasında bilgisayar öğretmeni olarak atandım. stajerlik şubat ayının sonunda kalkacak diyorlar acaba eğitici formatörlük sınavına başvurabilirmiyim.
sosyal güvenlik reformuyla emeklilik yaşı arttığına göre adaletli davranalım deyip 3 sene artırmışlar :!: :!: :!:halukk' Alıntı:Göreve başlama tarihi 19 şubat olan birisi 4 gün ile başvuramaz. Ancak ancak .. dikkat ederseniz daha önceki yazılarda en fazla 15 senelik görev yapanlar diyordu .. şu anda 18 sene demişler ... Yine eklemişler kafadan 3 sene acaba neden ? neden olabilir sizce ? biz 4 gün ile kaçırırken birileri kaçırmasındiye 3 sene tolerans tanımak istemiş olabilirler mi?
Kusura bakmayın artık komple teorileri geliştirmeye başladık ama .. insanın aklına boyle bir artniyet gelmiyor degil.. Bilmiyorlar mı sanki geçen sene kaç tane bilgisayar öğretmenin bu tarihlerde göreve başladığınıyazık yazık !!!
slm. Arkadaşlar 2007 şubat atamasında bilgisayar öğretmeni olarak atandım. stajerlik şubat ayının sonunda kalkacak diyorlar acaba eğitici formatörlük sınavına başvurabilirmiyim.
Aşağıdaki "d" maddesine bakarsak sadece bilgisayar öğretmenlerinin değil, diğer öğretmenlerin de başvurabildiği yazıyor.
1.2.1 Başvuru Yapabilenler
a. Kadroları ilk veya orta dereceli okullarda olan ve bu okullarda görev yapan veya
kadroları bu okullarda olup da geçici görevle Bakanlığımız taşra teşkilatı birimlerinde
görevlendirilmiş olan,
b. Öğretmenlikte stajyerliği kalkmış ve Bakanlığımıza bağlı resmî okullarda en
fazla 18 yıl görev yapmış olan (2006–2008 yılları arasında en az bir dönem süreyle Eğitici
Bilgisayar Formatör Öğretmenliği yapmış olanlar bu maddeden muaftır),
c. Eğitici Bilgisayar Formatör Öğretmenlik kurs belgesine sahip olan ve/veya halen
Eğitici Bilgisayar Formatör öğretmen olarak görev yapan,
----------------------------------------------------------------------------------------
d. En az 4 (dört) yıllık öğretim yapan fakülte ve yüksekokullardan lisans
diplomasıyla mezun olan öğretmenler
----------------------------------------------------------------------------------------
"Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen Adayı Seçme Sınavına”
başvurabileceklerdir.
Yazan kişiler açık yazmamış. Şartlar şu B sınıfı ehliyet sahibi olmak. 25 yaşında ve askerliğini yapmış olmak aylık 1500 ytl geliri olmak Neyse şakayı bırakalım;
Stajyerliği kalmış maksimum 18 yıllık kıdemi olan kadrolu 657 4/A yani tüm braşlardan öğretmenler başvurabilir
fatihkultukturkan' Alıntı:ebfo45 nasıl C maddesi şart değil diyebiyorsun. Şart olmasa neden yazsınlar. Es kaza yazmışlar bu belgesi olmayan herkesi bağlar. Yok sınava girersin giremezsin diyemem. Ama görevlendirilmezsin, bu yazıya göre yanlış bilgi vermiş olursun. Ben bir kaç mesaj önce neden olacağını yazmıştım. Bu arada haklısın eğitici formatörlük çilekeş bir iş. :idea: