2007 üstü otomatik honda civic aranıyor

Kodla Büyü

ucamus

Süper Üye
Süper Üye
Arkadasa bir aydır araba arıyoruz bir türlü temiz bulamadık temiz diye kaç yere gittik il dışı hep üçkağıt çevresinde olan varsa yardım bekliyoruz

2012 model siyah renk civic dream var
20000km lerde

düşünürseniz arkadaşımın cebini verebilirim

fiyat aralığını söylemeyi unuttum 40000-46000 arası premıum yada elegance olacak hocam

Bu 2012 mi 2010 mu kasalarda ses olayi vardi yalitim falan muhabbeti vardi ne oldu o mesele.

g.cetin.66' Alıntı:
Bu 2012 mi 2010 mu kasalarda ses olayi vardi yalitim falan muhabbeti vardi ne oldu o mesele.
honda civiclerin hepsinde var o olay hocam düzeltme yok..
doğru tercih hocam fakat fiyatlar uçmuş bende 2008 dream var otomatik.. 40 dan aşağı vermem şu piyasada.. geçen sene 35 e aldım

şu anda ikinci el araba almak mantıklı değil.. millet kafasına göre fiyat koymuş... 3 kuruşluk arabalar 10 kuruş olmuş.. çok yazık..

ucamus' Alıntı:
Arkadasa bir aydır araba arıyoruz bir türlü temiz bulamadık temiz diye kaç yere gittik il dışı hep üçkağıt çevresinde olan varsa yardım bekliyoruz
hocam btemiz arabayi ucuza almayı bekleyenletdendir arkadssın. Ben sürekli takip ederim ilanları binici için çok temiz arabalar düşüyor ilana ana bin iki bin ister istemez yüksek fiyat.

BBNET
Geri