bu egzoz lambası peugeot araçlara özel bir durum değil. hemen her arabada söz konusu.Tuna54^' Alıntı:Teşekkürler. 5 ileri vites. LPG de 100 km de 10 litre tüketimi var. Aracımda kronik bir sorun yok. Yalnız peugeot araçlar LPG ile pek uyumlu değil. Şöyle ki 30 - 40 bin km den sonra herhangi bir arıza olmamasına rağmen motor arıza lambasını yakıyor. Servisi sebep olarak egzosla ilgili bir sensörün benzine duyarlı olduğu için lpg yi algılamadığını bu yüzden uyarı lambasının yandığını söyledi. Serviste arızayı silip bu lambayı söndürüyorlar ama uzun süre lpg de kullanırsanız yine yanıyor. Sorun olarak kabul edilirse bunu söyleyebilirim.
syangela' Alıntı:bu egzoz lambası peugeot araçlara özel bir durum değil. hemen her arabada söz konusu.Tuna54^' Alıntı:Teşekkürler. 5 ileri vites. LPG de 100 km de 10 litre tüketimi var. Aracımda kronik bir sorun yok. Yalnız peugeot araçlar LPG ile pek uyumlu değil. Şöyle ki 30 - 40 bin km den sonra herhangi bir arıza olmamasına rağmen motor arıza lambasını yakıyor. Servisi sebep olarak egzosla ilgili bir sensörün benzine duyarlı olduğu için lpg yi algılamadığını bu yüzden uyarı lambasının yandığını söyledi. Serviste arızayı silip bu lambayı söndürüyorlar ama uzun süre lpg de kullanırsanız yine yanıyor. Sorun olarak kabul edilirse bunu söyleyebilirim.
kemalkoylan' Alıntı:hayırlı satışlar...
Tuna54^' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:hocam bende model yükseltmek için satıyorum araçlarımızın markası aynıbu aralar piyasa yüksek ben biraz nazlanıyorum istedim fiyatı veren olmadığı i,çin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 200/detay/
bt.ogretmeni' Alıntı:arabanız satılana kadar + mı yazacaksınız?