2006 Honda HR-V 81000 km Alınabilirmi

Kodla Büyü

babadogan

Aktif Üye
2006 model hr-v honda kaza boya yok sadece bi kaç çizik varsa en fazla ne kadar eder, 2. el satış durumu, güvenlik, servis,.....vs 28500 tl verilmesi mantıklı
araçtan anlayan arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum.

güzel araba ama şehir içi yakıt tüketimi nasıl , benzinli çünkü bu arabalar , birde servise göstermeyi unutma....

stan007' Alıntı:
güzel araba ama şehir içi yakıt tüketimi nasıl , benzinli çünkü bu arabalar , birde servise göstermeyi unutma....

dediklerine göre sehir içi sehir dısı fazla fark etmiyormuş
benzinde 250 300 ykr yaktığı söyleniyor.

Hocam araç özellik olarak güzel fakat düşündüğünüz bu tarz suv tarzı araçlarsa uygun bir araç. tip sizin için çok önemli değilse alınabilir bir araç

tipi güzel hoşuma gidiyor hatta ama satış durumu nasıldır bide hiç kullanmadım bu aracı kullanan arkadaslar fiyat / performans vede özellik açısından 2006 hr-v mi yoksa 2006-2007 jetta mı kararsız kaldım onun kararını verme asmasındayım

babadogan' Alıntı:
tipi güzel hoşuma gidiyor hatta ama satış durumu nasıldır bide hiç kullanmadım bu aracı kullanan arkadaslar fiyat / performans vede özellik açısından 2006 hr-v mi yoksa 2006-2007 jetta mı kararsız kaldım onun kararını verme asmasındayım
biraz yüksekten gitmek istiyorsan, tavan yüksekliği yüksek olsun istiyorsan hrv...

hondamı vw mi dersen honda derim.

babadogan' Alıntı:
dorian' Alıntı:
fiyatı çok uygun sen almazsan link'i gönder hoca ben alıcısıyım... :)
hocam bi arkadas satmayı düşünüyor. ama piyasası olup olmadığından endişeliyim

Piyasası pek yok ama araç hakkında söylenecek tek bir şey var HONDA 1.6 SUV kasa, Honda City, Civic ayarında motor...

BBNET
Geri