2006 dizel 110 hp 307 arıyorum

Kodla Büyü

nakzonakzo

Aktif Üye
Arkadaşlar, arabamı sattım. 1.6 Dizel 110 hp 307 almak istiyorum. Giresundayım, km 80 binden az olmak kaydıyla satmak isteyen olursa burdan veya özel msj dan haberleşebiliriz.

kimsede yok galiba almak istediğim arabadan. peki çevresinde bu arabadan olup ta satmak isteyen var mı acaba? yardımcı olursanız sevinirim.

bende bi ara niyetlendim aynı model 307 ye ama arkadaş millet ağız birliği etmiş gibi kötülüyo arabayı yaramaz uzak dur felan . golf , astra iel kıyaslama yapılmasıda yanlış yani fiyat olarak çok farkları var 20-22 bine alınacak 2006 model ve üstü en iyisi gene 307 bence

ceycey61' Alıntı:
hocam 307 den uzak dur. beş para etmez.

Kedi uşamadığı çiğere.... diye düşünüyorum. Kullanana sorun derim.Süper araçlar.

Abimde xt premium vardı satalı bir kaç kafta oldu 35 binde idi çocuğu gibi bakıyordu valla. Dizel olsa idi alacaktım ondan.

herkesin beğendiği arabalar farklıdır, şu an için 307 ye niyetlendim ilerde ne olur bilmem, ama piyasası olan bir araba olduğunu düşünüyorum. gene de herkese tavsiyeleri için teşekkür ederim.

Hocam sen beğendiğin arabayı al bende 207 var bakınca işte bu diyorum. Yani seviyorum arabamı. :oops:

BBNET
Geri