2006 1.2 active 8V palio

Kodla Büyü

zerrax

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
320
2006 model 1.2 active 8V palio 54.000 de palio aldım arkadaşlar...aracım kmde şehir içi 230-250 kuruş yakıyor...sizce bu yakıt normal mi acaba??bu arabaya tüp taktırmaya gerek var mı??
 
ben 200o model 1.2 sienayı tuplu kullanıyorum hocam (sıralı)

Çok bineceksen eğer taktır bence.
 
Hocam şehir içi 180 felandır sanıırım, lpg 2 tl olduktan sonra olcmedim hic.
 
hımmm o zaman benzinli normal sayılır benimkide...tüp taktırmaya hiç gerek yok gibi geliyor bana...sizce?
 
şehir içi yakıt normal. senede 10.000 i geçmiyorsanız tüp işine hiç girmeyin bence hocam.

bu arada aracınızı kazasız belasız kullanmanız dileklerimle

hürmetler
 
teşekkür ederim hocam...bu ay yaklaşık 2000 km yol yaptım...ya arabanın orjinalliğini pek bozmak istemiyorum..o nedenle siz deneyimli arkadaşlarımın fikirlerini almak istiyorum...sonuçta tüpe yaklaşık oalrak 1250 ytl masraf olcak...buda yaklaşık olarak 5000 kmlik benzin parası...sonuç olarak resmen ortada kaldım..
 
hocam ben bir bayandan denk getirdim çok uyguna geldi..52000 kmde ,klimalı,hava yastıklı hiç değişeni yok...sadece sağ ön çamurlukta vede sağ arkada boya vardı sürtmeden dolayı,4 lastik yeni 12.300 e aldım...vede araba 2006...palionun kulanımı gerçekten çok güzel..çok rahat araba bazıları beğenmiyor ama ben gerçekten çok memnunum..
 
ben kocaeli gebzedeyim benim için çok büyük avantaj oldu..park yeri çok kolay..ayrıca yakıt hemde parça olarak çok uygun...
 
zerrax' Alıntı:
ben kocaeli gebzedeyim benim için çok büyük avantaj oldu..park yeri çok kolay..ayrıca yakıt hemde parça olarak çok uygun...

hocam palio severlerden biri olacaksın buna emin ol :) nette teampalio diye bir site var. orayada takılırsan hem çok şey öğrenirsin hem de aracını daha da seversin :+1: tavsiye ederim.

fiyatına göre çok iyi araçlardır senin için her yönden rahat olsun.

Lpg işini de arkadaşlar açıklamış. Sen boşver benzin olsun çamurdan olsun :++:

Hürmetler
 
2001 palio 1.2 var bendede çok memnunum şimdilik tüp taktırmadım ihtiyacımda yok motor ömrünü azaltmayın derim tüp taktırıp.
 
herşey için çok teşekkürler arkadaşlar bende taktırmama kararı aldım:)
 
• Öğretmen ve ilk sahibinden satılık
• Metalik gri – 06 PLAKA
• 60500 km
• Benzinli ve hiç tüp takılmamış
• Üzerindeki 4 lastik; az kullanılmış kar tipi lastiği
• Sis lambası vardır
• Park sensörü vardır
• Koltuk kılıfları hiç kullanılmamış(Arabanın alındığı gün koruyucu kılıf takılmıştır)
• Kumandalı ve alarmlı
• İçerisinde hiç sigara içilmemiş
• Arka tampon değiştirilmiş
• Diğer bütün yerleri orijinal ve darbe almamış

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... -1-2/detay

15.250 TL
Harun DEMİR ( 505 758 59 41 )
 
hala çocuklarından birisi sanayide bu işle ilgileniyor ne yapayım atktırayımmı diye sorduğumda gerek yok felan demişti. Sizde atktırmayın derim.
 
zerrax' Alıntı:
2006 model 1.2 active 8V palio 54.000 de palio aldım arkadaşlar...aracım kmde şehir içi 230-250 kuruş yakıyor...sizce bu yakıt normal mi acaba??bu arabaya tüp taktırmaya gerek var mı??

Benzinle şehir içi 23,0 kuruş yakan araba yok bildiğim kadarıyla. Ölçümünüz hatalı büyük ihtimalle, veya şehir içinde fazla trafiğe girmiyorsunuz, şehirlerarası gibi kullanıyorsunuz.
Aracınızın Fabrika çıkışı verilerine göre Şehiriçi 9 litre(33,7 kuruş), Şehirlerarası 5,3 litre(19,8 kuruş) yakmaktadır.
LPG taktırmak %35-40 oranında bir tasarruf sağlar. 1 litre LPG ile 1 litre benzin kadar yol yapamasanızda yakın değerlerde yakıt tüketirsiniz ve Benzin litresi 3,75 TL, LPG litresi 1,95 TL (İstanbul için).
SONUÇ: Yakıt tasarrufu için mutlaka LPG. Benim arabam az yakıyor, LPG gerekmiyor diye birşey yok.
 
Geri
Üst