krack' Alıntı:Bu arada diplomalar kontrol ediliyo arkadaşlar. Mebbisteki diploma numaramın başında sıfır olmadığı için bursa ilçe mem özlük haklarına gidip düzelttirmek zorunda kaldım. Derecenin ne zaman verileceğini sordum. Ne zaman işe başladığımı sordu. Mart 2008 de başladığımı söyleyince 2005 ocaktan 2008 marta kadar üç sene çalışmanız gerekiyor gibisinden anlamsız deli saçması bişey söyledi. Tabii ki öyle bişey yoktur ama içim rahat etmedi 4-1 olucam sonuçta. Bi de size sorayım dedim. Derece alan arkadaşlar memuriyete kaç yılında girdiniz. 2005 Şart değildir heralde. Öyle bişey olsa 2005 ten itibaren yazması gerekir dimi. Teşekkürler
5->4 ne kadar farketti hocam?Eskişehirli26' Alıntı:Benim maaş ta pek fark etmeyecek 4/2 yim şuan Şubatta normal olarak 4/3 olacak bunuda alınca 3/3 olacam.
5 ten 4 düşünce maaş baya farkediyor.
Tek ilgilendiğim pasaportu daha ucuza alabiliyor olmamız.
O da ne işe yarayacaksa.
klebsiella' Alıntı:istanbul yapmış :+1:
cyln' Alıntı:5->4 ne kadar farketti hocam?Eskişehirli26' Alıntı:Benim maaş ta pek fark etmeyecek 4/2 yim şuan Şubatta normal olarak 4/3 olacak bunuda alınca 3/3 olacam.
O da ne işe yarayacaksa.
isikayhan' Alıntı:klebsiella' Alıntı:istanbul yapmış :+1:
sizin ilçe yapmış ama bizim ilçe hâlâ yapmadı (küçükçekmece)
cyln' Alıntı:5->4 ne kadar farketti hocam?Eskişehirli26' Alıntı:Benim maaş ta pek fark etmeyecek 4/2 yim şuan Şubatta normal olarak 4/3 olacak bunuda alınca 3/3 olacam.
O da ne işe yarayacaksa.
klebsiella' Alıntı:isikayhan' Alıntı:klebsiella' Alıntı:istanbul yapmış :+1:
o zaman büyükçekmece küçükçekmeceden hem büyük hem çalışkan :lol:
büyükçekmece de yapılmamıs herkesin ki sanırım okul okul yapılıyor.klebsiella' Alıntı:isikayhan' Alıntı:klebsiella' Alıntı:istanbul yapmış :+1:
o zaman büyükçekmece küçükçekmeceden hem büyük hem çalışkan :lol: