2005 ve üzeri TOYOTA Corolla SOL satan arkadas var mı?

Kodla Büyü

kocer99

Üye
2005,2006 ve 2007 TOYOTA Corolla SOL satan arkadas varsa ve temizse irtibata gecelim arkadaslar.Almayı düşünüyorum

tel:0505 706 72 11

konyada ev satan varmı, konu açılmışken.. birde traş makinası lazım.. araba alacaklar için bende 97 xei var 150 km.. kaportasında 150-200 tl lik masraf var ufak tefek çizik çatlak çarpık gibi.. motoru saat gibi.. geçen ay devri daim motoru bozulmuş orjinal taktırdım, bujileri geçen hafta değiştirdim, yağı 10-40 castrol 7000km sonra değişecek.. brc otomatik yarı sıralı tüp var.. atiger 6mm kalınlıkta 40 litrelik tüp deposu var.. triger kayışını 10000 km içinde değiştirmek daha güvenli olur.. göşemesinde sıkıntı yok.. 70 tl döşeme temizliği yaptırırsanız ilk günkü kadar temiz olur.. içinde 1 yıldır sigara içilmedi.. 1 tane sıfır stepne var 4 tane lassa miratta yazlık lastik 4 tanede lassa snow way 2 lastik var.. lastiklerin dikenleri kısmen hala duruyor, yani yeni.. (2 yıllık).. rengi metalik-yeşil.. arabayı ful boyatmayı düşünüyordum ama 1500 tl fıınlı boyama istediler hemde boyandığı için değeri düşüyormuş onun için boyatmadım.. çıkma klima takacaktım ama tayinim çıktı konyaya gidiyorum.. ev için arabayı satabilirim.. vergi yada herhangi bir borcu yok.. sol kedi gözü park lambası geçen sene kırılmıştı orjinali serviste 73 tl idi bende japon yan sanayi aldım 15 tl.. isteyen bunu değiştirebilir tabiki.. aklıma gelenler bunlar.. arabayı alınca 400 tl masraf yapan birisi çok temiz bir araba almış olur.. kaporta sonuç olarak zamnla yıpranıyor ama motorunda kesinlikle pürüz yok.. arabayı ben 12650 tl ye almıştım sonra biraz masraf (tüp-lastik vb) yaptım elime 14080 tl ye geçti.. şimdi nakit 13000 tl'den ucuza satmayacağım.. :)

kocer99' Alıntı:
Tayinci yaşın kemale ermemiş galiba.Ne zahmet ettin bukadar uzun yazmaya yememiş içmemiş yazmışsın.

yaş 31..
çok yazı yazmakla kemale ermek arasındaki kurulan ilişkiyi anlamadım..

Geçen hafta Samsun da oto pazarını dolaştım, bulamadım. Bir tane 2008 model vardı o da komple taklalı boyalıydı.
Sahibini memnun eden bir araba. Alan uzun süre biniyor ve satmıyor.

tayinci' Alıntı:
kocer99' Alıntı:
Tayinci yaşın kemale ermemiş galiba.Ne zahmet ettin bukadar uzun yazmaya yememiş içmemiş yazmışsın.

yaş 31..
çok yazı yazmakla kemale ermek arasındaki kurulan ilişkiyi anlamadım..

Hocam seninle münakaşaya girmek istemiyorum.Forumda yazdığım konuya göstermiş olduğun ilgi ve alakaya da Teşekkür ederim.

BBNET
Geri