2005 scenic bu fiyata alınır mı?

Kodla Büyü

suckan10

Seçkin Üye
Seçkin Üye
araç : 2005 model, otomatik, privilage, 84000 de tüplü. araç çok temiz

ne dersiniz olan arkadaşlar bu fiyata uygunmudur.

o fiyata alınır mı ya
sacmalama
ne yapıyon sen yaa
ford c-max dizel titanyum al o paraya

saka yapmıyorm gercekten bak cok o fıyat.. :scared:

scenic 2005 kasasını hangi fiyat olursa olsun almazdım heralde arkası cok çirkin

süpersiniz valla ne diyeyim. :++:
ben daha fiyatı yazmadan siz bu kadar yorum yapmışsınız. fiyatta pazarlık aşamasındaydıkta, sizi yanlış bilgilendirmeyeyim dedim.
o dedi 27.000 ben dedim 24.000 o dedi. 26500 ben dedim 25000. o dedi 26000 ben dedim 25000 o dedi 25500. ben dedim al hayrını gör.
ortasını bulduk yani. ne dersiniz iyimi etmişiz. her an cayabilirim daha almadım. :idea:

büyüh hacimli araç alırken gerekliliğini ön plana çıkarmanın önemini vurgulamak isterim hocam.aracın 25 bin eden fiyatı üzerindeki fazla metal ve işçilikten ileri gelir ne derece bu ağırlığa ihtiyacınız var önce onu değerlendirin bence.

Bence 25.500 çok da bu araç için ilk mesajınızdaki gibi "bu" fiyat olsaydı alınabilirdi.

suckan10' Alıntı:
araç : 2005 model, otomatik, privilage, 84000 de tüplü. araç çok temiz

ne dersiniz olan arkadaşlar bu fiyata uygunmudur.

:puhaha: ya şu saaatte ne güldüm ya.. bi saattir web sitesiyle uğraşıyorumm.. bi bakıyımm dedim neler var.. iii oldu böle yatmadan keyfm yrine geldi :)) çok gzll cevaplar vermiş arkadaslar.. suckan10 hocam araya tekrar girmeseniz iiyimiş.. :))) bence tüm fikirleri bi dinleyin önce :puhaha:

bi de gri araba alan arkadaşlara teessüf ediyorum. ilanlardaki arabaların yarısı gri, o kadar gıcık kapıyorum griye anlatamam, 5000 lira ucuz yazsalar bakmıyom bile. insan niye gri araba alırki, toz göstermesin diyeyse bej al o bile daha güzel

istanbul38' Alıntı:
:puhaha: ya şu saaatte ne güldüm ya.. bi saattir web sitesiyle uğraşıyorumm.. bi bakıyımm dedim neler var.. iii oldu böle yatmadan keyfm yrine geldi :)) çok gzll cevaplar vermiş arkadaslar.. suckan10 hocam araya tekrar girmeseniz iiyimiş.. :))) bence tüm fikirleri bi dinleyin önce :puhaha:

sanırım iyi gitti bu muhabbet, bende çok güldüm valla. arada yapalım bunu.

BBNET
Geri