2005 otomatik civic

Kodla Büyü
zzh' Alıntı:
spider23' Alıntı:
aman hocam o arabaya ne 28 ne 27 verilmez; buyur bak 2008 model yeni kasası 32 ye %99 alırsın...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 021/detay/
yada bunu belki 28 bile alırsın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 539/detay/
yani 115bin deki 2005 civic'e çok para 27 ler-28 ler ki Civic'in o kasası motor -şanzıman olarak mükemmel ama ön konsol Doğan slx lerden hallice;5 para etmez..
Bilir kişi beş para etmez demiş ondan, piyasada altın gibi tutuluyor. Sen çok bilmiş arkadaş bi sanayiye git ustalara sor yada honda servisine git sana vtec 2 mi önercekler ivtec mi bi öğren... siz çatlasanızda bu 10 yaşında arabalar 30000 tl ye rahat satılacak. Fakat gerçekten beş para etmeyen 2-3 yaşındaki arabaları 20000 e zor satacaksınız bu ülkede...Türk halkı 2. elden iyi anlar merak etmeyin hangi araç değerli 1 günde satılır hangi araba dandik aylarca satılmaz iyi bilir. Marka vermeyelim de 2. el ilanları bi gezin o d sınıfı diye salladığınız dandik araçlar c sınıfı civic fiyatının altında bile zor alıcı buluyor...

Bilir kişilik gibi bir iddiam yok;ayrıca arabana laf eden de yok;orada yazılanı iyi okumamışsın yada okuduğunu anlayaymışsın;arabanın güncel kasadan bir önce ki çok daha donanımlı ve göze hoş gelen kasaları 27-28 lere alıcı buluyorken;güncel kasadan 2 önce ki ve 10 yaşında ki kasaya 30 bin ler istenmesi de yüzsüzlük geliyor biraz ama bizim millette para bol nasılsa silkeleyin kerizleri..!!!
Ve o 2005 modellerin ön konsol tasarımı 5 PARA ETMEZ!!Doğan slx ten hallice bu da benim görüşüm..Ben bizzat kendime 2007-2010 arası civic premium aradığımdan;aracı tanıyorum ve her anlamda önceki kasanın önünde;hem estetik-hem donanım hem performans..Ha önce ki kasa Türkiyede üretildiğindne sanayi deki ustaların gözüne girmiştir belki de..Sanayi de ki usta en basit teknolojili tamiri en kolay arabayı her zaman önde tutar referans alınacak yanları yok..geçiniz..Sorsan hala kuş serisi -torosu bile öven çıkacaktır..

BBNET
Geri