evet hocam lpg yok. hiç takılmamış. benim inegöl de ev okul arası mesafem kısa ve lpgye geçme ihtimali çok düşük hele kışın yokswanp' Alıntı:lpg yok sanırım? nakit son fiyatı nedir? saygılar
bilgisayarhocam' Alıntı:ilk gelen almıştır...
teşekkürler Ahmet im.opian' Alıntı:Hayırlı satışlar Evrim hocam. Güzel araba.
hocam ilandaki bir ifadeyi bir hocamın tavsiyesi üzerine kaldırdım.yanlış yorumlanmasın diye. ilanın içeriğinde tüm ayrıntıları var hocam okursanız.tuuraa' Alıntı:hocam sahibinden.com da ilan onay sürecindedir yazıyor araç hakkında biraz bilgi verirmisiniz? otamatik mi boyası değişeni var mı?
geçen hafta Ankara' daydım hocam. Doğma büyüme Ankaralıyım. Gel misafirim ol hocam istersen.xorcistforyou' Alıntı:ankarada olsaymışın ii olacakmış..
Arabayı ben Antalya dan aldım hocam. özer hocamı tanımıyorum maalesef bu sene tayin isteyecem kısmetse Antalya ya eğer çıkarsa tanışırız hocamla inş.sibel80' Alıntı:antalyada mı bu araba yoksa özerin mi
evrim0626' Alıntı:hocam gerçekten durgunluk var 2.elde şubatta 24.250 verdi bir öğretmen arkadaş ben vermemiştim yazın piyasa yükselir diye şimdi durgun. muhtemelen temmuzla beraber artış olur piyasada. lpgli olsa bu fiyata vermezler hocam zaten. tabii motorda sıkıntı yaratmadıysazaten satamazsam temmuzda bende lpg takmayı düşünüyorum. ben kısa mesafelerde kullandığım için lpgyi düşünmedim ama hayırlısı bakalım vardır bir kısmeti bu araçla takas etmek istiyor arkadaşıın biri ısrarlı ama ben cesaret edemedim bu arabaya. üstüne 6 bin isteyecektim vazgeçtim elimde patlar bu diye
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 9694/detay
alırsınız hocam inş siz en büyük işi başarmak üzeresiniz. hayırlısıyla düğününüzü yapın araba işi kolay daha iyilerine binersiniz inş.lyon-85' Alıntı:hocam hayırlı satışlar. araba konusunda tek hedefim sizin aracınız gibi bi araba almak. bayılıyorum bu arabalara. şimdi düğün arefesindeyiz. bi iş var inşallah olursa alma ihtimalimiz doğacak. Rabbim hayırlısıyla bir nasip etse gözüm gibi bakacam inşallah![]()
işin gerçeği hocam bizde paramız olduğundan değil klasik memur işi borçlanıp aldıkcompteach06' Alıntı:Param olsa hiç durmaz alırdım..Bu arabalar çok güzel