2005 Model Opel Astra Elegance

Kodla Büyü
swanp' Alıntı:
lpg yok sanırım? nakit son fiyatı nedir? saygılar
evet hocam lpg yok. hiç takılmamış. benim inegöl de ev okul arası mesafem kısa ve lpgye geçme ihtimali çok düşük hele kışın yok:) ilçe dışına çıktığımda ancak yararı olurdu. bende tüp artı muayene vs için 2 bine yakın üzerine verdikten sonra bunu yakıttan tasarruf edemiyeceğimi düşündüm ve taktırmadım. alan arkadaş isterse taktırır. ilanda da belirttiğim gibi aracımın başında pazarlık yaparım. çünkü içine oturacaksınız içinize sinmezse ben çok uygun fiyata da versem almazsınız. ama piyasaya baktıysanız fiyatını abartılı yazmadım. hatta uygun bile sayılabilir. artı pazarlık payımda var. okulumdan bir öğretmen arkadaş kendi arabasını satabilirse alacak taliplisi. eğer ciddiyseniz gelin görün o fiyata sizede bbnet hatrına veririm:) ona verdiğim fiyatı kimseye vermedim o yüzden yazmıyorum.
bilgisayarhocam' Alıntı:
ilk gelen almıştır...

Bu aralar piyasa biraz durgun hocam birde insanlar ölü fiyatını teklif ediyorlar kar amaçlı satıcılar.arabam hala bende şimdilik...

hocam sahibinden.com da ilan onay sürecindedir yazıyor araç hakkında biraz bilgi verirmisiniz? otamatik mi boyası değişeni var mı?

opian' Alıntı:
Hayırlı satışlar Evrim hocam. Güzel araba.
teşekkürler Ahmet im.
tuuraa' Alıntı:
hocam sahibinden.com da ilan onay sürecindedir yazıyor araç hakkında biraz bilgi verirmisiniz? otamatik mi boyası değişeni var mı?
hocam ilandaki bir ifadeyi bir hocamın tavsiyesi üzerine kaldırdım.yanlış yorumlanmasın diye. ilanın içeriğinde tüm ayrıntıları var hocam okursanız.

xorcistforyou' Alıntı:
ankarada olsaymışın ii olacakmış..
geçen hafta Ankara' daydım hocam. Doğma büyüme Ankaralıyım. Gel misafirim ol hocam istersen.
sibel80' Alıntı:
antalyada mı bu araba yoksa özerin mi
Arabayı ben Antalya dan aldım hocam. özer hocamı tanımıyorum maalesef bu sene tayin isteyecem kısmetse Antalya ya eğer çıkarsa tanışırız hocamla inş.

teşekkürler hocam gerçekten özellike genç bekar arkadaşlara tavsiye ederim :wink:

ölücüler 23 veriyor hocam. bende o fiyata vermem aracımı zaten.hiç olmadı binmeye devam. benmi yüksek fiyat istedim diyorum bakıyorum 26 yazan bile var normal fiyat yazdım diye düşünüyorum ama :roll:

hocam benzinli araç büyük masraf lpg si olsaydı bu fiyata satardın çok rahat

2. El piyasasında şu günlerde durgunluk var diyorlardı onunla ilgili olabilir hocam. Lpg olsa harbiden hiç beklemezdi bu araba.

hocam gerçekten durgunluk var 2.elde şubatta 24.250 verdi bir öğretmen arkadaş ben vermemiştim yazın piyasa yükselir diye şimdi durgun. muhtemelen temmuzla beraber artış olur piyasada. lpgli olsa bu fiyata vermezler hocam zaten. tabii motorda sıkıntı yaratmadıysa:) zaten satamazsam temmuzda bende lpg takmayı düşünüyorum. ben kısa mesafelerde kullandığım için lpgyi düşünmedim ama hayırlısı bakalım vardır bir kısmeti bu araçla takas etmek istiyor arkadaşıın biri ısrarlı ama ben cesaret edemedim bu arabaya. üstüne 6 bin isteyecektim vazgeçtim elimde patlar bu diye:)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 9694/detay

evrim0626' Alıntı:
hocam gerçekten durgunluk var 2.elde şubatta 24.250 verdi bir öğretmen arkadaş ben vermemiştim yazın piyasa yükselir diye şimdi durgun. muhtemelen temmuzla beraber artış olur piyasada. lpgli olsa bu fiyata vermezler hocam zaten. tabii motorda sıkıntı yaratmadıysa:) zaten satamazsam temmuzda bende lpg takmayı düşünüyorum. ben kısa mesafelerde kullandığım için lpgyi düşünmedim ama hayırlısı bakalım vardır bir kısmeti bu araçla takas etmek istiyor arkadaşıın biri ısrarlı ama ben cesaret edemedim bu arabaya. üstüne 6 bin isteyecektim vazgeçtim elimde patlar bu diye:)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 9694/detay

arkadaşın al-satçı hocam, hem 1.4 mnotor, hem de en boş donanımlı versiyon. yaklaşma boşver.

olabilir ewt bende bulaşmadım midem bulandı çünkü arabasını bilmiyor tam anlamıyla uzak durdum o yüzden

hocam hayırlı satışlar. araba konusunda tek hedefim sizin aracınız gibi bi araba almak. bayılıyorum bu arabalara. şimdi düğün arefesindeyiz. bi iş var inşallah olursa alma ihtimalimiz doğacak. Rabbim hayırlısıyla bir nasip etse gözüm gibi bakacam inşallah :)

lyon-85' Alıntı:
hocam hayırlı satışlar. araba konusunda tek hedefim sizin aracınız gibi bi araba almak. bayılıyorum bu arabalara. şimdi düğün arefesindeyiz. bi iş var inşallah olursa alma ihtimalimiz doğacak. Rabbim hayırlısıyla bir nasip etse gözüm gibi bakacam inşallah :)
alırsınız hocam inş siz en büyük işi başarmak üzeresiniz. hayırlısıyla düğününüzü yapın araba işi kolay daha iyilerine binersiniz inş.
compteach06' Alıntı:
Param olsa hiç durmaz alırdım..Bu arabalar çok güzel
işin gerçeği hocam bizde paramız olduğundan değil klasik memur işi borçlanıp aldık:) inş size de nasip eder.

BBNET
Geri