2005-2006 Toyota Corolla Arıyorum...

Kodla Büyü

mefete

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kolay gelsin arkadaşlar...
Arabasına güvenen ve satan varsa iletişime geçelim...

Not:
1.6 benzinli Sedan olmalı..
Sol veya Terra fark etmez..

Ben de arıyorum. 1,4 de olur, Lpg li de olur. 2004-2006 arası
Bu ara satndan çok almak isteyen var sanırım.

bende istiyorum ama karar veremedim toyota veya opel arasında kaldım . tavsiyelere açığım kullanan arkadaşlar 2005-2006 düşnüyorum

Arkadaşlar benim de niyetim var. Toyota coralla, opel astra veya ford fiesta düşünüyorum....

mefete' Alıntı:

Not:
1.6 benzinli olmalı..

hocam focus dizel ne oldu, benim hedefimde hala var ama sen vazmı geçtin yoksa? :D

hyundai getz nasıl sizce arkadaşlar.. kullananlar bilir.yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim. tipi hoşuma gidiyor ama araba hakkında çok bir fikrim yok..

Ben aslında tam bir Skoda Octavia hayranıyım hocam 8)
amaaa
araban ne dersen corolla :o

corolla fena değildir. boyum uzun olmasına rağmen sığabiliyorum :lol:
bagaj orta boyutta( octavia nın bagajına hasta oluyorum)
motor iyi bakarsan cok rahat 400 000 i 500000 i bulur.
motordan yana sıkıntın olmaz
lpg performansı iiii. benimki lpg li . ama benzinin yerini tutmaz

benim tavsiyem terra alırsan 2005 ve ustu bak. 2004 mayıs sonrası terra larda cd çalar ve 4 hava yastığı standart diye biliyorum.

araba almak zor iş . akla karayı seçiyor insan. Allah kolaylık versin :+1:

share_' Alıntı:
mefete' Alıntı:

Not:
1.6 benzinli olmalı..

hocam focus dizel ne oldu, benim hedefimde hala var ama sen vazmı geçtin yoksa? :D

Ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhh hocam.
İkinci el temiz focus bulmak çok zor...En az 100.000 km piyasadakiler..
Şartlar beni Toyota'ya sürüklüyor durmadan... Burada yani Osmaniyede Toyota artık eskinin doğan slx gibi. Çok değerli yani...Hala kafamda hocam dizel focus alacam ama SIFIR.

Bu arada Honda Civiclere de bakıyorum ES modelleri harika.... 2005-2006 Birde Sunroof'lu of offfffffffffffffffffffff.....

semraaa14' Alıntı:
hyundai getz nasıl sizce arkadaşlar.. kullananlar bilir.yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim. tipi hoşuma gidiyor ama araba hakkında çok bir fikrim yok..
bende 2007 dizel getz var hocam..
dilerseniz detaylı bilgi verebilirim..
burayı meşgul etmemek adına bana pm'den özel mesaj atabilirsiniz..
ya da umaykut@hotmail.com'a mesaj atabilirsiniz..

mefete' Alıntı:
share_' Alıntı:
mefete' Alıntı:

Not:
1.6 benzinli olmalı..

Ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhh hocam.
İkinci el temiz focus bulmak çok zor...En az 100.000 km piyasadakiler..
Şartlar beni Toyota'ya sürüklüyor durmadan... Burada yani Osmaniyede Toyota artık eskinin doğan slx gibi. Çok değerli yani...Hala kafamda hocam dizel focus alacam ama SIFIR.

Bu arada Honda Civiclere de bakıyorum ES modelleri harika.... 2005-2006 Birde Sunroof'lu of offfffffffffffffffffffff.....

kesinlikle haklısın hocam, 2. el dizel araç almak büyük risktir, buradan dizel araç almayı düşünen herkese olsun bu sözüm, dizel alcaksanız kredi çekin sıfır alın, 2. el dizeli kullanmayı bilmeyen birinden alırsanız ve de turbolu falansa burnunuzdan gelebilir.

mefete hocam toyota kesinlikle güzel tercih, lpg falanda düşünüyorsan japon arabaları lpg ile en iyi uyum sağlayan arabalar, hayırlı sürüşler...

BBNET
Geri