2005 1.6 corolla lpg önerisi?

Kodla Büyü
arabaya uzun süre binerim, kafam rahat olsun derseniz, teleflex yada prins tavsiye ederim. bunlar olmazsa brc'den aşağı düşmeyin toyota için.lpg işinde kaliteli bir kitten önce gelen şart, iyi bir ustadır. taktıracağınız ustayı çok iyi araştırmanızı tavsiye ederim.

Hocam ucuz diye sakın kalitesiz markalara gitmeyin güzel bir arabanız var. Yakıttan çok farkeder BRC takın hiç sorun yaşamazsın. Yani ben yaşayanı görmedim.

bende brc diyorum.agustos ayında taktırdım ve cok cok memnunum.hem yakıt olarak hemde performans olarak. arabanın çekişi bile arttı benzine göre. taktırın kesinlikle pişman olmazsınız hocam.

excalibur27' Alıntı:
Hocam ucuz diye sakın kalitesiz markalara gitmeyin güzel bir arabanız var. Yakıttan çok farkeder BRC takın hiç sorun yaşamazsın. Yani ben yaşayanı görmedim.

aynen katılıyorum. ama şöyle bi durum var, marka ve modele göre en uyumlu lpg sistemi farklılık gösterebiliyor. yani toyota ya belki BRC, belki LOVATO, belki TARTARINI, belki de başka KALİTELİ marka daha uygundur, araştırmak lazım.

hocam hangisini taktırırsan taktır en oncemlisi iyi bir usta bence!

once ustaya karar ver.

Benim 2003 Corolla aracımda Tartarini LPG sitemi var arabamı, aldığımdan beri 10.000 km kadar kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım. Tabi Diğer arkadaşların dediği gibi LPG sistemi kadar ustada önemli.

BBNET
Geri