2004 Corsa 1.3 Cdti Essentia Dizel Fiyat?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan earl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

earl

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar arabamı satmayı düşünüyorum. Arabam başlıkta yazdığı gibi.
Corsa.
Manuel vites.
Dizel.
1.3 Cdti Essentia.

Değişeni, boyası filan yok. Temiz bir araba. 135000 km de. Sizce kaç para eder?

Bilen arkadaşlar üşenmeyip yazarsa çok makbule geçer.

16 ile 23 arasında değişiyor piyasa hocam. senin araban temizse 20-21 eder diye düşünüyorum.

bende web sitesinden yaptığım aramaya göre yaptım yorumu farklı bir amacım yok. hayırlı satışlar

ne zaman aldınız? sizden önceki sahibnden alırken şasi numarası ve/veya plaka numarasından sorguladınız mı? kazasını vs? motoru ne durumda turbosu? yağ eksiltme? trigeri zincir sanırım kontrolleri nasıl? o kadar kriter varki? ancak temizse motoru ve boya durumu 18 21 arası hocam.. şansızlığınız piyasa çok ama çok durgun herkes bekliyo malum durumlardan...

Re: Ynt: 2004 Corsa 1.3 Cdti Essentia Dizel Fiyat?

Arkadaş 16,5 tl vereyim diyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum.

Sms ile sorgu yaptık kaza kaydı yok bu arada.

17 den aşağı gitmez diyorum ama

98 şahine 8 bin istiyorlarsa bu memlekette aracını 20 den sat aşağı düşme bence. :+1:

Arkadaş galerici arkadaşına sormuş telefon ile 16-17 eder diyorlarmış şu an. Arkadaşi da severim. İnanırım. Ama siz de 20 den aşağı verme deyince kararsız kalıyorum.

Arabayı para kazanmak için satmıyorum. Fakat satıp sedan bi araç almayı düşünüyorum. Üzerine az biraz para koyabilirim. Onun için ederine yakın bir fiyattan vermek istiyorum ki ben de başka bir araba alabileyim. Hani 20 bin ile 16,5 arasında da çok fark var. :-/

agd85' Alıntı:
sahibindene bakınca 17-18 gibi sanki ederi.

Sağol hocam.

Bu işi iyi bilen bir arkadaş da fiyat söylese keşke. Al sat işlerinden hiç anlamıyorum malesef.

oguz-han' Alıntı:
Arkadaş 16,5 tl vereyim diyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum.

o arkadaşınla irtibatını hemen kes hocam.

19 dan aşağı da verme arabanı.

bu düzeyde bu arabanın eder aralığı 15 - 17 ... bilirim insanımızı dizelse km hesabı yaparlar..

Hocam iyi günler.Bizimde 2005 modeli 140 bindeydi. Kasım ayında satılığa çıkardık hep galericiler aradı 18.000 lira verdiler. Eşim çok diretti arabam temiz onlara vermiyecem diye çünkü en az 20.000 e satıyorlar. Bu hafta 19.000 e sattık. Tavsiyem alıp satan elemanlar varya onlara vermeyin gerçekten binici biri çıkarsa 20,000 e (arabanıza göre) kadar satarsınız.ama onu üstü abartı.

ozelesra' Alıntı:
Hocam iyi günler.Bizimde 2005 modeli 140 bindeydi. Kasım ayında satılığa çıkardık hep galericiler aradı 18.000 lira verdiler. Eşim çok diretti arabam temiz onlara vermiyecem diye çünkü en az 20.000 e satıyorlar. Bu hafta 19.000 e sattık. Tavsiyem alıp satan elemanlar varya onlara vermeyin gerçekten binici biri çıkarsa 20,000 e (arabanıza göre) kadar satarsınız.ama onu üstü abartı.

hocam kasımdan beri fiyatlar ne kadar arttı bilmiyorsunuz sanırım.kasım ayında 18 vermişlerse çok bile.kasımda 18 e satıp dolar alsaydınız şuan inanın 19 dan fazla paranız olurdu :sleep: umarım anlatabildim

Sonuç olarak 18 eder gibi gibi

Evet kasımdan sonra fiyatlar arttı bu söylediklerinizi biz de biliyoruz hocam ama kısmet diye bişey var olmayınca olmaz. ben deneyimimi paylaştım arkadaşımla çok oyalanmayıp 19.000 falan satarsa sattın kimse sıfıt arabaların fiyatı arttı diye bizim arabalara 2 lira fazla vermiyor gerçek bu. internetten edinilen deneyim değil.anladınız sanırım...

oğuzhan hocam aracınız hangi renk bir de hangi şehirdesiniz? ben bu tür bir araç almayı düşünüyorum

ben 2001 polo comfortline tüplü 90.000 km de aracı 17.000 e sattım 1.5 ay önce 4 tekeri yeniydi ona göre kıyaslayabilirsin 2005 dizel corsayla da 20.000 e anlaşmıştım otomatik vites araç sorunlu çıkınca vaz geçip 2006 grande punto aldım 21.500 e piyasa fiyatları artmış durumda senin arabanda 19.000 civarı eder en az kanımca...

en kolay yol 3 galeriye git arabayı satıcam ne kadar verirsin de çıkan ortalama fiyatın üzerine 2000-2.500 tl koy. tam ederi budur.

EğitimTR' Alıntı:
bu düzeyde bu arabanın eder aralığı 15 - 17 ... bilirim insanımızı dizelse km hesabı yaparlar..

kafanızmı güzel sizlerin..sahibinden.com da 2004 corsalar 21 den başlıyor..hangi dünyalardayız benmi yanlış bakıyorum

kazasız boyasız 135 000 deymiş araç.. bence 22 havada eder sahibindene bakınca

not: corsa 1,3 arıyorum 10 gündür yaşadığım ildeki tüm corsaları taradım.fiyatlar böyle burada (antalya)

BBNET
Geri