2004-2005 20000 tl civarı toyota corolla arıyorum

Kodla Büyü
cevap için teşekkurler nanuel düşünüyorum bide internetteki fiyatları biraz şişme buluyorum 1000-1500 tl civarı haksızmıyım acaba

toyota corolla güzel araba yanlız istanbul, izmir ve ankara dan sakın alma ve ayrıca kilometresi 60000 den yüksek arabalarada yeltenme çok masraf yaparsın
ayrıca arabayı babandan bile satın alsan kesinlikle servisine götür ve en ayrıntılı incelemeye sok paraya kıy yani ondan sonra karar ver, benden söylemesi araştırıyorum sahibinden.com dan, buraya yazarım bulduğumda

pazarlık yaptığında dediğin miktarlarda indirim yapabiliyorsun zaten, ama bayramda sonra araba sezonu yavaş yavaş biter, fiyatlar biraz daha düşer bence
ibrahim_sadece' Alıntı:
cevap için teşekkurler nanuel düşünüyorum bide internetteki fiyatları biraz şişme buluyorum 1000-1500 tl civarı haksızmıyım acaba

cok teşekkur ederim ben düzceliyim buradada araştırıyorum serviste tanıdıklarımız var öncelikle burayı düşünüyorum internette baktımda 25000 civarı bana fazla geldi 2004-5 model araba bence o kadar etmez.

20000 TL'ye temizini bulamayabilirsin.Denizi olan şehirlerimizde fiyatlar daha uygun gibi oda çürüme riskinden dolayı.Bende 2004'ü var 2008 yılında 23500 TL'ye Ankaradan almıştım.Sağlam araba temiz bulursan kafanı kolay kolay ağrıtmaz.
Birde terralarda 2004'ün ilk çıkanlarında cd çalar yerine radyo teyp var.Arka camlar elektirikli değil, sis farlarıda yok.Ama haziran ayında çıkanlarda bu mevcut.Bu saydıklarım bile fiyatın 1500-2000 tl kadar artırabiliyor.İlandaki araçta sis farı var ama kendisi taktırmış, orjinal sis farları yuvarlak olur,radyo kasetçalarlı, araka camlarda manueldir.

efe0619' Alıntı:
20000 TL'ye temizini bulamayabilirsin.Denizi olan şehirlerimizde fiyatlar daha uygun gibi oda çürüme riskinden dolayı.Bende 2004'ü var 2008 yılında 23500 TL'ye Ankaradan almıştım.Sağlam araba temiz bulursan kafanı kolay kolay ağrıtmaz.
Birde terralarda 2004'ün ilk çıkanlarında cd çalar yerine radyo teyp var.Arka camlar elektirikli değil, sis farlarıda yok.Ama haziran ayında çıkanlarda bu mevcut.Bu saydıklarım bile fiyatın 1500-2000 tl kadar artırabiliyor.İlandaki araçta sis farı var ama kendisi taktırmış, orjinal sis farları yuvarlak olur,radyo kasetçalarlı, araka camlarda manueldir.
teşekkür ederim yorum için benim acelem yok zaten en uygun arabayı buldugumda alacağım.

antalya,adana,istanbul,izmir gibi şehirlerden alma bence.. Nem aracın ciğerine işlemişdir...

hala bulamadım 1 tane var ama onada park halindeyken arkadan carpılmış 22000 diolar valla aklımda bide 2006 model fokus var araştırıyorum bakalım

arkadaşalr bende 2003-2004 toyata sol düşünüyorum ama araç virajlarda çok savuruyor diyorlar bilgisi olan var mı ?

şuan piyasada corolla için satacaklardan ziyade, alacaklar ilan veriyor :D

dediğin doğru :D hala arıyorum izmir oto pazarındaydım bugün 24250 dedi birisi terraya 2005 bence bu da yüksek.

Hayırlı olsun hocam Allah kazasız belasız binmek nasip etsin. bende bu aralar corolla bakıyorum bi tane 2004 model 1.4 terra sedan var baktığımız 95binde lpgli 22.500 diyor kazası yok acaba fiyatı nasıl acaba piyasa hiç belli değil çünkü aynı arabaya biri 26 biri 24 yazıyor

O fiyat aralığında bulmamız tam anlamıyla imkansız hocam.

5 ay önce 2004 Corolla Sol Sedan + Lovato LPG aldım 24.750 para vererek zorla aldım. Pahalı olduğunu bile bile..Çünkü piyasada yok! Çok tutulduğundan.
Şimdi benim arabaya 26.500 veren bile oldu...

2004 lpgli 1.4 terra için 22500 sence nasıl mefete hocam sol modelleri zaten piyasada hem yok hemde pahalı

Hocam Toyota'lar evet biraz az yakıyorlar ama bence o fiyata bulmak biraz zor, onun yerine renault megane II bulmaya bakarım.

pc555' Alıntı:
2004 lpgli 1.4 terra için 22500 sence nasıl mefete hocam sol modelleri zaten piyasada hem yok hemde pahalı

Hocam Corolla ve aynı sınıftaki araçlarda 1.4 motorlar tutulmaz. Bence 1.4 işine hiç girme.
96 bg ve 130 N.m tork o kasa için zayıf kalıyor.
Satarkende 1.6 peynir ekmek gibi satılırken 1.4ler elinde en az 2-3 ay bekler.
Benim düşüncem bu hocam.

ben istanbuldan 27500 e 2007 yeni kasa aldım 70000 de...istanbul dan nemli diye araba almayın diyen arkadaşlar kaporta ustasımı merak ediyorum... araba boyalı ise ve boya serviş dışında boyanmış ise boyananın kolay aşınması ve korozyona uğraması muhtemeldir, fabrikalar genelde boya için 10 yıl garanti veriyorlar. Ayrıca Toyota dünyanın en kaliteli üretimini yapıyor müşteri memnuniyeti açısından dünyada 1. sırada 15 yaşıda ki istanbul da kullanılmış bir toyotaya bakın ne kadar çürümüş bir yeri var!

BBNET
Geri