2003 model Golf IV

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pc555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

pc555

Aktif Üye
Arkadaşlar 2003 model Golf IV comfortline bakıyorum. 110bin km de lpg li bakımları yapılmış muayenesi yeni yapılmış bi araç var. araç sahibi kaputun üzerine bişey düşmesi sonucu orjinali ile değiştirilldiğini söyledii. serviste kontrelden sonra alıcaz hayırlısıyla araç sahibi en son 17.700 e bırakacak. görüşlerinizi bekliyorum :roll:

o fiyata varsa bende alayım bitane. hocam 2003 golf 4 diyosunuz. ya adam çok sıkışık yada o kaput olayı hikaye. muhtemelen kaputa kamyon motoru filan düşmüş o nasıl "bişey" düşmesiyse...dediğiniz fiyata comfortline 99-200 ancak bulabilirsiniz. umarım araç temizdir, güle güle binersiniz..

teşekkür ederim .. evet fiyat konusunda oldukça haklısınız. yarın bakacaklar bakalım servis ne diyecek.

valla hocam km'si fazla, fiyat ise golf piyasasının altında.her açıdan şüpheyle yaklaşmanızı tavsiye ederim

share_' Alıntı:
valla hocam km'si fazla, fiyat ise golf piyasasının altında.her açıdan şüpheyle yaklaşmanızı tavsiye ederim
7 yaşındaki bir araç için 110000 km neresi fazla hocam? 6 ayda 20000 km yol yaptım... küçük şehirlerde mi yaşıyorsunuz bu km fazla geliyor? büyükşehirde yaşayıpta yılda 15-20 binden az yapan varsa arabaya binmiyor demektir...

azaz' Alıntı:
share_' Alıntı:
7 yaşındaki bir araç için 110000 km neresi fazla hocam? 6 ayda 20000 km yol yaptım... küçük şehirlerde mi yaşıyorsunuz bu km fazla geliyor? büyükşehirde yaşayıpta yılda 15-20 binden az yapan varsa arabaya binmiyor demektir...

hocam siz alıcı olsanız, yılda 5 bin km yapmış bir aracımı alırsınız yoksa 20 bin km yapmış aracımı. evet bende yılda yaklaşık 20 bin km yapıyorum ortalama olarak, çok fazla değil ama araç alıcak olsam ne kadar km az ise o kadar avantajlıdır. km si düşük aracın, parçası fazla yıpranmaz, kaza riski düşük olduğu için değişen, boyalı parçası az olur.

en önemli nokta ise bu aracın lpg'li oluşu. en kaliteli kit bile motorun ömründen çalmakta. 110 bin km'nin eğer büyük kısmı lpg ile yapılmış ise, aracın motorla ilgili bir arıza verme potansiyeli yüksektir...saygılar.

hocam tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama burada bir arkadaşım 60 TL vererek ekspertiz raporu çıkarttı,arabanın en küçük vidasına kadar tüm detaylar kontrol edildi ve ondan sonra arabayı aldı.bu konuyu da araştırmanızı tavsiye ederim.

soouuk' Alıntı:
hocam tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama burada bir arkadaşım 60 TL vererek ekspertiz raporu çıkarttı,arabanın en küçük vidasına kadar tüm detaylar kontrol edildi ve ondan sonra arabayı aldı.bu konuyu da araştırmanızı tavsiye ederim.

bu tür testleri, yetkili servisler yaptığı gibi, büyükşehirlerde, sırf bu iş için açılmış, motor gücünden, kaportasına kadar ayrıntılı inceleme yapan yerler var.(computest v.s)

BBNET
Geri