2001 Opel ASTRA Edition 2000 18000 e alınır mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan suatozt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

suatozt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 2001 Opel ASTRA Edition 2000 100. yıl özel üretim sunroof dahil biçok özellik var. abs klima 4 hava yastığı vesaire bilenler bilir.

85000 km. Km orjinal.
Araç tavan hariç komple boyalı. KEsinlikle takla kaza vesaire yok.
Triger balata akü vesaire bakımları yeni yapılmış
lpg li

en son 18000. Sizce nasıl fiyat alınır mı?

hocam valla ben özellikle astra piyasasını çok yakından takip ediyorum edition modeli özellik bakımından en güzeli. km orjinal diyorsunuz bunu nerden biliyorsunuz. ayrıca 85binde olan araba kaza hariç neden tavan hariç boyanır? boyalı olmasa bu arabanın şuan istenen fiyatı 21 den aşağıda olmazdı ama. sen biliyor ve güveniyorsan kaçırma hocam. fiyat çok uygun tabii dediğin gibiyse.

Hocam araba arkadaşımın. Oda kendi arkadaşından almış. 2 el değiştirmiş. Araba farklı zamanlarda çizikten dolayı boyatılmış. ve en son arabayı öğrencinin biri komple çizdiği için arkadaş tavan hariç 1 yıl önce boyatmış arabayı. Fazla kullanılmış bi araba değil. Servis kayıtlarına baktık. Değişimlerine falan kmlerde tutarsızlık yok. Ayrıca arkadaşın acil büyük bi araba alması gerektiği için acil sayılabilecek düzeyde paraya ihtiyacı var. Bana söylediği bu. Ama expertiz raporunda belli olur tabi herşey

suatozt' Alıntı:
Hocam araba arkadaşımın. Oda kendi arkadaşından almış. 2 el değiştirmiş. Araba farklı zamanlarda çizikten dolayı boyatılmış. ve en son arabayı öğrencinin biri komple çizdiği için arkadaş tavan hariç 1 yıl önce boyatmış arabayı. Fazla kullanılmış bi araba değil. Servis kayıtlarına baktık. Değişimlerine falan kmlerde tutarsızlık yok. Ayrıca arkadaşın acil büyük bi araba alması gerektiği için acil sayılabilecek düzeyde paraya ihtiyacı var. Bana söylediği bu. Ama expertiz raporunda belli olur tabi herşey

SERVİS KAYITLARINA BAKTIRDIK DEMİŞSİNİZ HOCAM. SERVİSİNE GÖTÜRMEMİŞ OLABİLİR ARABAYI. YANİ KAYITDIŞI OLABİLİR

alican44' Alıntı:
suatozt' Alıntı:

SERVİS KAYITLARINA BAKTIRDIK DEMİŞSİNİZ HOCAM. SERVİSİNE GÖTÜRMEMİŞ OLABİLİR ARABAYI. YANİ KAYITDIŞI OLABİLİR
:idea: :idea: Servis kayıtlarında km. si yazıyo hıocam. Km. açısından söylemiştim

suatozt' Alıntı:
alican44' Alıntı:
suatozt' Alıntı:

:idea: :idea: Servis kayıtlarında km. si yazıyo hıocam. Km. açısından söylemiştim

ÖYLE DEME HOCAM. ARTIK KM YE DE AYAR ÇEKİYORLAR :cry:

Suat'cım ben bu arabayı 2 yıl kullandım. güzel araba. fiyatıda güzel. kazalı değilse, çizikten boyalı ise al. fiyatı güzel. bende geçen yıl bu fiyata satmıştım.
benim aracım: 2000 model. CD. 160.000 km. lpg'li idi.sedan gümüş giri.
bu fiyat iyi.

BBNET
Geri