2001 opel astra 1.6 edition

Kodla Büyü

cavzer

Aktif Üye
bu ara araba sağdan soldan bakıyorum yeni şoförüm. dolayısıyla anlamam arabadan kulaktan dolma
arkadaşların önerdiği bi araba var birde size sorayım dedim
2001 model opel astra arkası yarı kesik hatcback türlerden
97 000 km 1.6 edition modeli tüpü 10 gün önce takılmış adamın söylediğine göre kazası değişeni yok ufak tefek rotüş boya var başka boya yok temiz bi araba
tabi alacaklı olursa servise göstereceğiz fiyatına 21 istiyor belki düşürebiliriz
sizce alınabilir mi alacak olursam neleri sormalıyım

hocam sakın kulaktan dolma bilgilerle araba alınırmı 2001 modele okadar para verilmez sakınn hocam

hocam biraz daha koy benim arabayı vereyim sana eski kasa 4 yaş daha büyük arabaya bu parayı vereceğine

arkast' Alıntı:
hocam çok para. bende satıyorum 2001 opel comfort modeli 17000 veren olursa hiç durmam satarım.
hocam seninki sanırım bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 5692/detay
komple boyalı yazmışsın. hayırlı satışlar

evrim0626' Alıntı:
hocam biraz daha koy benim arabayı vereyim sana eski kasa 4 yaş daha büyük arabaya bu parayı vereceğine
hocam biraz daha koya koya 20 civarına geldik. unoyla başladım opele geldik. :)
orlin' Alıntı:
hocam ben sana 2001 model tüplü sorunsuz golf satayım. 20 000 liraya :)
hocam sen satıcı değilsin galiba ilan vermemişsin henüz.

işin aslı bende kararsızım çevreden araştırmasını istedim arkadaşlardan 15-18 arası opel ford clio hyundai toyota klimalı güvenlik paketleri olan temiz arabalardan; daha doğru dürüst arabayla karşılaşamadım. kimisi dizel 100000 üstü kimi sonradan satmaktan vazgeçen bakınıyordum bu denk geldi fiyatı yüksek ama temiz bir araba gibi.
sordum soruşturdum piyasası bu civarda temizse kaçırma diyenler çok oldu. yarın bakacağız ama işte kararsızım.

BBNET
Geri