2001 Ghia focus

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan crepis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
fiyat çok istiyor pazarlık payı bırakmış galiba.. iyi satışlar

Klasik olacak ama gerçekten pahalı bence. Adamlar sıfır lineayı 26500 e veriyor 13 yaşına gelmiş bir araba sonuçta. Hocam satınca buradan kaça gittiğini söylerseniz memnun oluruz

saltan' Alıntı:
direksiyon hiç 100 000 deki bi aracın direksiyonuna benzemiyor.
evet hocam doğru söylüyorsun. birde aracın önceki sahibi motor ustasıymış yani sanayici. nedense bana sanayiciden araç almak hep soğuk gelmiştir.

hocam burası küçük bir ilçe kenan usta dedinmi herkes bilir. aracı sanaideki ustamız sıfır aldı içinde sigara dahi içmedi. bize bunu satınca audi a4 ü var o da sıfır alınma zaten hep sanaide eski bir reno aracı var araç çekmeye falan onunla gider biz 2009 da aldık araçta bize kadar hata boya olmadı. bizde park sırasında sol arkada küçük bir sürtme oldu.
direksiyonda basit bir kılıf var o kötü görünmüş olabilir ama orada yazılandan farklı birşeyin çıkması imkansız

benim araç 2004 meriva 70000 binde njoy paket tüplü, ben bile 21 üstünde satarmıyım diye düşünüyorum. vallahi helal olsun. ama sahibinden deki ilanlar hep böyle. arkadaşta oradan bakmıuş galiba.

bu aracın piyasası böyle.çok rahat 21bine kadar satar bence...
piyasada belirli araçlardan bir tanesi. toyota corolla ,opel astra gibi araçlar nasıl satılıyorsa bu fiyatlardan bu araç da bu fiyata satılacaktır...

kutlu_han' Alıntı:
benim araç 2004 meriva 70000 binde njoy paket tüplü, ben bile 21 üstünde satarmıyım diye düşünüyorum. vallahi helal olsun. ama sahibinden deki ilanlar hep böyle. arkadaşta oradan bakmıuş galiba.
hocam senin merivanın piyasası yok o yüzden..

arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum aynı aracın 2005 modeli collection olanı da var yakınen bildiğim ancak ghia bir başka tabikide mal müşteriye satılır. pahalı yada ucuz ancak alan arkadaş kesinlikle sonradan bir kusur görmeyecektir. masrafsız binecek.aracın tek kusuru bence renginin mavi olması gri yada beyaz olsaydı ....
19 bine alınıyo diyenler var ancak sonradan 2-3 bin lira masraf edip genede insanın içine sinmeyecek araçlarda var.

saltan' Alıntı:
direksiyon hiç 100 000 deki bi aracın direksiyonuna benzemiyor.
Aracın direksiyonunda kılıf var hocam. Buraya eklenen her araca pahalı deniyor aracımı satacağım zaman emin olun buraya eklemiyecem.

adamlar sıfır lineayı 29bine satıyor. hemde 12000peşin + 18taksitle vade farksız.araba tertemiz ama yüzbinde ve 13 yıllık

arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Gerçekten burası bir forumsa herkes birbirini aile gibi görüyorsa neden bütün oto ilanlarına çak pahalı diye youmlar yapılıyo anlamıyorum.
aracı 1 günde 21500 liraya sattık paramızı bankaya yatırdılar satışı alıp gittler.
ben de zaten buradaki bütün üyeleri arkadaşım olarak görüyorum aracımız için ne yazdıysak doğru idi sonradan buradan bir arkadaş alıpta sizin söylemediğiniz bir kusuru çıktı demesini hiç istemem.

crepis' Alıntı:
arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Gerçekten burası bir forumsa herkes birbirini aile gibi görüyorsa neden bütün oto ilanlarına çak pahalı diye youmlar yapılıyo anlamıyorum.
aracı 1 günde 21500 liraya sattık paramızı bankaya yatırdılar satışı alıp gittler.
ben de zaten buradaki bütün üyeleri arkadaşım olarak görüyorum aracımız için ne yazdıysak doğru idi sonradan buradan bir arkadaş alıpta sizin söylemediğiniz bir kusuru çıktı demesini hiç istemem.

hocam araç ilker hocamın mıydı ?

Furkan ben İlker Suluova Arac yakın bir arkadaşımın aracı idi ilanı benim adıma vermiştik. yabana gitti

BBNET
Geri