20000 - 28000 TL arası hangi araç ?

Kodla Büyü
sinanuzun' Alıntı:
intel4004' Alıntı:
tepe bayır çok çıkıp ineceksen 1.3 motorları eliyeceksin

http://www.araba.com/4662154/Dacia-Sand ... y#xxlresim

Sevgili hocam 1.3 motorun tepe bayıra yetmeyeceğini kim söyledi kullandınız mı ? Benim aracım punto 1.3 mjet Görev yerim sis dağının hemen altı okuluma aracımla gidip gelebiliyorum. Hani motor gücü değilde altının alçak olmasıanı deseniz tamam derim.
Puntolar iyi sürüşte 1 depo ile 1100 - 1200 km gidebiliyor bir depa 45 lt dir.

fiat 1.3 motor turbo devreye girene kadar bağırmıyor dersen beni şaşırtırsın
sanırım araç boşken kullanıyorsun aracı doldur bir dene bakalım yokuşta bağırıyor mu bağarmıyor mu?
ha turbo devreye girince rahatlıyor orası ayrı.
birde evet altı alçak şehir içi için tasarlanmış araçları köy yollarında harap etmenin bir anlamı yok.
mesela tutupta Peugeot 207 yi veya seat leonu köy yolunda kullanırsan arabaya yazık edersin...
ve evet fiiat 1.3 (özellikle linea kendi sınıfında) şehir dışında oldukça tasarruflu bir araç
ama aynı performansı şehir içinde vermiyor daha tasarruflu araçlar var

intel4004' Alıntı:
sinanuzun' Alıntı:
intel4004' Alıntı:
tepe bayır çok çıkıp ineceksen 1.3 motorları eliyeceksin

http://www.araba.com/4662154/Dacia-Sand ... y#xxlresim

Sevgili hocam 1.3 motorun tepe bayıra yetmeyeceğini kim söyledi kullandınız mı ? Benim aracım punto 1.3 mjet Görev yerim sis dağının hemen altı okuluma aracımla gidip gelebiliyorum. Hani motor gücü değilde altının alçak olmasıanı deseniz tamam derim.
Puntolar iyi sürüşte 1 depo ile 1100 - 1200 km gidebiliyor bir depa 45 lt dir.

fiat 1.3 motor turbo devreye girene kadar bağırmıyor dersen beni şaşırtırsın
sanırım araç boşken kullanıyorsun aracı doldur bir dene bakalım yokuşta bağırıyor mu bağarmıyor mu?
ha turbo devreye girince rahatlıyor orası ayrı.
birde evet altı alçak şehir içi için tasarlanmış araçları köy yollarında harap etmenin bir anlamı yok.
mesela tutupta Peugeot 207 yi veya seat leonu köy yolunda kullanırsan arabaya yazık edersin...
ve evet fiiat 1.3 (özellikle linea kendi sınıfında) şehir dışında oldukça tasarruflu bir araç
ama aynı performansı şehir içinde vermiyor daha tasarruflu araçlar var

Sevgili hocam bende punto var kullanıyorum. şehir dışı 4 i görüyor şehiriçinde 5.5 lt doluluk konusunda araca en son okuluma çıkarken (1000) rakıma çıkıyoruz sorun yaşamadım araçta 5 kişiydik. Turbo zaten bunun için var .

BBNET
Geri