2000 model VW Bora trenline hakkında görüşleriniz

Kodla Büyü

sisss

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar araç gümüş gri bu aracı 17.000tl ye anlaştık gibi yarın almayı düşünüyorum.
Arabada boya yok benzinli tüp takılmamış 100.000de artı olarak çelik jantta mevcut.
Araba temiz gibi ne diyorsunuz arkadaşlar bu araba nasıldır kullanan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum yakıtı fazla onu biliyorum tüp takacam onu kabullendim zaten artık tüple nasıl yakarsa .

araba almadan evvel çok araştırdım kesinlikle tavsiye etmem. Pejo 206 7- yada 307 al 2005 kasadan aşağı olmasın astarı daha pahalıya gelir. Bora üretimden kaldırılmış bir seri artık parça sıkıntısı var alırken önce buna bir bak sonra 2000 model bir araca 100bin km az bence oynanmış olma ihtimali yüksek

hocam araç bi tanıdığın zaten arabaya pek binmiyor tüp bile takmamış km oynama olduğunu pek zannetmiyorum açıkçası araba temiz diye almayı düşünüyorum marka filan pek önemsemedim. Birde sedan tipler hoşuma gidiyor bu fiyata başka alternatif bulamadım gibi var mı acaba sedan olarak...

hemen ön yargılı yaklaşmayın km si ile oynanmış diye. O neki benim bora da 2000 model comf. 69000 de.

Hocam çok yakar şimdiden söyleyeyim. Ben fazla binmiyorum diye taktırmıyorum ama çok kullanacaksan son zamdan sonra kesinlikle lazım.

Parçası pahalı, onun yerine focus, astra tarzı araçlar tavsiye ederim. Özellikle focus parçası ucuz. Astra biraz pahalıdır.

ozkansedef' Alıntı:
hemen ön yargılı yaklaşmayın km si ile oynanmış diye. O neki benim bora da 2000 model comf. 69000 de.

Hocam çok yakar şimdiden söyleyeyim. Ben fazla binmiyorum diye taktırmıyorum ama çok kullanacaksan son zamdan sonra kesinlikle lazım.
Hocam alırsam tüpü hemen takacam zaten fiyatı nasıl, bide araçın sürüşü filan nasıl zevkli mi konforlu muuzun yolda iyi mi insanı yoruryor mu ses sistemi nasıl acaba iyi deneyemedim ses önemli benim için:)

Ses sistemi önemliyse biraz paraya kıymak lazım :) Normal ses sistemi. Benzinli hali ile km de 400 krş yakıyor. Debriyajı çok yukarıda kavrar mesela ilk binenler pek alışamıyor. Hani nerdeyse debriyajdan ayağını cekmek gerekiyor kaldırmak için. Yeni araçlardaki sürüş keyfi yok ama sağlamdır güvenlidir. 2008 honda civicte kullandım. sürüş keyfine diyecek yok ama kazasını da gördüm yamulmuş vaziyetteydi. klasik alman sağlamlığı var işte :) Şu an araba alacak olsam almam ama orası da ayrı. :) üretimi kalkmış bir arabayı almak pek mantıklı değil. Bence o paraya ts hissesi al. nisanda 2 ye katlayacak. o zaman iyi bir araba alabilirsin :) Ben öyle yapmayı düşünüyorum :D

ozkansedef' Alıntı:
Ses sistemi önemliyse biraz paraya kıymak lazım :) Normal ses sistemi. Benzinli hali ile km de 400 krş yakıyor. Debriyajı çok yukarıda kavrar mesela ilk binenler pek alışamıyor. Hani nerdeyse debriyajdan ayağını cekmek gerekiyor kaldırmak için. Yeni araçlardaki sürüş keyfi yok ama sağlamdır güvenlidir. 2008 honda civicte kullandım. sürüş keyfine diyecek yok ama kazasını da gördüm yamulmuş vaziyetteydi. klasik alman sağlamlığı var işte :) Şu an araba alacak olsam almam ama orası da ayrı. :) üretimi kalkmış bir arabayı almak pek mantıklı değil. Bence o paraya ts hissesi al. nisanda 2 ye katlayacak. o zaman iyi bir araba alabilirsin :) Ben öyle yapmayı düşünüyorum :D
sağolun hocam kafam karışık biraz ama yarın alacağım gibi hayırlısı

ozkansedef' Alıntı:
Ses sistemi önemliyse biraz paraya kıymak lazım Normal ses sistemi. Benzinli hali ile km de 400 krş yakıyor. Debriyajı çok yukarıda kavrar mesela ilk binenler pek alışamıyor. Hani nerdeyse debriyajdan ayağını cekmek gerekiyor kaldırmak için. Yeni araçlardaki sürüş keyfi yok ama sağlamdır güvenlidir. 2008 honda civicte kullandım. sürüş keyfine diyecek yok ama kazasını da gördüm yamulmuş vaziyetteydi. klasik alman sağlamlığı var işte :) Şu an araba alacak olsam almam ama orası da ayrı. üretimi kalkmış bir arabayı almak pek mantıklı değil. Bence o paraya ts hissesi al. nisanda 2 ye katlayacak. o zaman iyi bir araba alabilirsin :) Ben öyle yapmayı düşünüyorum :D

hocam valla tebrik ediyorum seni. forumda kullandığı arabanın olumsuz özelliğini yazan nadir insanlardansın. bazen öyle oluyor ki, beş para etmez arabayı, sırf sahibi olduğu için öve öve bitiremeyen insanlar oluyor. objektifliğini kutluyorum :alkis:

volkswagenle ortaklığım yokki hocam niye öveyim :D Belki hissesini alırsam olabilir :D Sonuçta 11 yaşında bir araç alacak hocam. Çok fazlada birşey beklememek lazım. Gerçi sıfır hali ile de alınmaz ama neyse :D Peder zamanında yapmış bir hata. Bagajı büyüktür ama içinin büyüklüğü için pek olumlu konusamıycam. 4 tane 1.80 lık adam bınse arabaya arkadakiler rahatsız olur. Sedan ama biraz daha kısa sedanlara göre hatchback boyunda sedan gibi. Dediğim gibi ts böyle giderse nisanda elinde 34 bin olabilir :)

Hocam bende 2001 model comfortline var. Aracımdan gayet memnunum. Tek sıkıntısı benzinli olması(yakıtı fazla. Tüp taktırınca normal fakat 8valf olduğu için tüpü pek fazla kaldırmıyor). her türlü parçası rahatlıkla bulunuyor. Parça fiyatına gelincede hemen hemen her avrupa araçlarla aynı fiyatta. Ama şunuda söyleyebilirim sanayi sıkıntısı çok çekilen bir araç değil. ben alalı 1 yıl oldu yağını suyunu eksik etmezsen hiç bir sorun vermiyor. fiyatına gelincede gayet normal.

kardeş ts ne oluyor gerçekten öyleyse ora yatıralım parayı nisanda sıfır focus alırım belki :idea:

mymucahit' Alıntı:
Hocam bende 2001 model comfortline var. Aracımdan gayet memnunum. Tek sıkıntısı benzinli olması(yakıtı fazla. Tüp taktırınca normal fakat 8valf olduğu için tüpü pek fazla kaldırmıyor). her türlü parçası rahatlıkla bulunuyor. Parça fiyatına gelincede hemen hemen her avrupa araçlarla aynı fiyatta. Ama şunuda söyleyebilirim sanayi sıkıntısı çok çekilen bir araç değil. ben alalı 1 yıl oldu yağını suyunu eksik etmezsen hiç bir sorun vermiyor. fiyatına gelincede gayet normal.
ha hocam tam seni arıyordum yetiştin imdadıma :D vazgeçecek gibiydim ama tipi hoş arabanın,
Takdir edersiniz ki 2.el araç almak bu devirde zor Pertçisi var, üç kağıtçısı var. örneğin bu arabaya 17.000 lira para verecem ama bilinmeyen bi araçta bi şanzuman motor sıkıntısı olsa(boya moya umrumda değil zaten) 5-6000 tl ile zor kurtuluruz

hocam yazıktır o kadar paraya
17.000 veriyorsan eğer
20.000 ver golf al
2000-2001 Gold tüplü 20.000 Tl civarlarında

golfle boranın pek bi farkı yok gibi hocam boranın arkasını kesmişler golf olmuş özellik olarak pek bi fark varmı bilmiyorum

wv ile kıyaslama açısından söylemiyorum ama o paraya tüp takılmış daha modelli focus 1 kasa alınabilir

sevgili hocam temizse kaçırma , evet arkadaşlarında söylediği gibi biraz masrafın olacaktır. çok yakar yedek parçası pahalı ( örnek lsatik bilye taşıyıcısı 900 tl) vs vs vs.. Ama araba bora hocam üstüne laf yok . o paraya peugeot da alırsın 2003 e kadar astra da ama bora alırsan konfora binersin . Hiç bişey yapma sadece o paraya alabileğın arabaların sacına bak ne dediğimi anlarsın . Sonuçta canımızı emanet edeceğiz. varsın çok yaksın :) peugeot falan kesinlikle uzak dur . İmkanın varsa volvo , audi ,bmw yoksa da vw .

Arkadaşlar almadım arabayı tamam araba sağlam ama 11 yaşına gelmiş dışardan görünüş olarak güzelde içinde göğüs filan çok kötü bana birazda hantal geldi. Daha önce 1.5 Dizel megane vardı(kazada araba pert oldu) onunla bunun alakası yok.
Biraz keseyi açıp yeni platformlara yönelmem gerekiyo galiba. :D

vay be arkadaşlar ben sizinle aynı fikirde değilim. bence araba insana hitap eder. mesela benim gözüm focustan başkasını görmez. başakasıda opelden başkasına binmem diyor. vw zaten kendini kanıtlamış. toyota yolda kalmaz. yani anlıyacağın biraz zevk işi zaten aralarında çok önemli bir fark olsa herkes aynı arabaya binerdi. kafan hangisine yatıyorsa gönlün hangisini isterse git onu al.

sisss' Alıntı:
Arkadaşlar almadım arabayı tamam araba sağlam ama 11 yaşına gelmiş dışardan görünüş olarak güzelde içinde göğüs filan çok kötü bana birazda hantal geldi. Daha önce 1.5 Dizel megane vardı(kazada araba pert oldu) onunla bunun alakası yok.
Biraz keseyi açıp yeni platformlara yönelmem gerekiyo galiba. :D

Evet söylemeyi unutmuşum. Baya hantaldır. Hele kalkışta çoğu arabanın gerisinde kalır bence. Ama malzeme konusunda çoğu arabadan da iyidir.

BBNET
Geri