2000 Model Corsa 1.5 TD Eco

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mysql
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mysql

Site Gezgini
İyi günler. Bu aralar araba almayı düşünüyorum, konuda belirttiğim araç 170000 binde ve 11 bin olacak en son. Dizel araç için bu km önemli mi? Bir an önce de karar vermem gerekiyor. Siz ne dersiniz, önerilerinizi bekliyorum. Araç özelliklerinden anlayan arkadaşlarım cevap yazarsanız çok mutlu olurum.

km si fazla,bide dizel araç tavsiye etmem,2014 yılında yeni vergileme sistemine geçicez,eski araçların ve dizel araçların vergisi fazla olacak bilginizeee

Hocam 12 yaşında dizel ve 170000 km deki aracı almayı düşünüyorsun.

Çok temiz dahi olsa araçta ister istemez bazı parçaların ömrü bitiyor ve değiştirmen gerekiyor. Opelin parçalarının çok ucuz olmadığını, işçiliğini de katarsak aldıktan sonra sanayide sıkı dostluklar kurup sıkı pazarlık yapmaya çalışman mümkün :)

Çok acil değilse, biraz daha para bul veya kredi çek.

20000 lik bir araba al. En azından markası ne olursa olsun, zamanın sana kalır ve kafan rahat olur. Bence

Saygılar

Fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Acelem yok, param da var aslında ama sorun şu ki acemiyim :) O yüzden düşük fiyat bir şey düşündüm. Dediğiniz gibi ben de km'sine takılmıştım aslında. Ama o fiyata da ancak bu.. Neyse en iyisi beklemek. Bu arada Pandayı nasıl bilirsiniz? Alınabilecek bir araç mı? 2004 model 16bin tl.

Hocam acemi isen corsa,palio,clio,accent in eski kasalarından tüplü olanlarından al 2 sene kullan sonra da sat.

Acemiliği atarsın böylece, ve elindeki aracını da o markalardan seçersen hemen satar kurtulursun.

Panda ya gelince. tutulan bir araç değil ama nihayetin de araba diyorlar :)

Clio veya Palio işini görebilir diye düşünüyorum. Sanayi de herkes anlar, Fiat & Reno parça sıkıntısı da çekmessin.

Saygılar

BBNET
Geri