Arkadaslar 20000 tl civari tam otomatik bir araba bakiyorumda 2000 polo, 2000 corsa,2001 pejo 206 secenekleri var bu araclari kullanan tavsiyesi olan varmi
bilgisavar_38' Alıntı:POLO dan uzak dur.
Hocam yakittan ziyade otomatik şanzımanı nasil onu merak ediyorum aslındaklebsiella' Alıntı:bende 2011 model polo var taş gibi araba daha ne olsun :mrgreen:
hocam yalnız benzinli almayın çok yakıyor ben tüp taktırdım![]()
Dediginiz kac model oluyor guvercin göğüsg.cetin.66' Alıntı:1.4 benzinli guvercin gogus manuel polom vardi.benzinli.cok yahmasi haricinde 2 yil bindim gram hata varmedi.neden uzak durulsun anlamadim.tas gibi arabaydi cok sukur....tek aptalligim satmak yerine tup taktirmamak oldu....ben ce guvercin gogus kasalar alinabilir sayin hocam problem olmaz.tas gibi araba.pejoymus opelmis bunun yanindan gecemez
Vw olunca bi farkli geliyir insana hocamsesumut' Alıntı:Bende o seçenekler arasında polo iyidir diye düşünüyorum. Bi ara epey bakmıştım polo. Yorumlarda olumsuz ve olumlu yorum illaki olacak.
Baharakn' Alıntı:Bende şu an 1.4 basicline otomatik polo kullanıyorum alırken biraz acele ettiğim için benzinli almak durumunda kalmıştım. Çok yakması dışında acayip memnunum hocam. Değiştirmek, daha yeni üst model bir araç almak istiyorum ama Wolkswagen den sonra Renault Opel vs bana hiç cazip gelmiyor. Sanırım yine polo alacağım
tomreader2010' Alıntı:bilgisavar_38' Alıntı:POLO dan uzak dur.
hocam size zahmet sebebini de söyleseniz vw sağlamdır diye düşünmüştüm corsa da olabilir 98
tomreader2010' Alıntı:@wertyu6 hocam siz kullandınız mı acaba onlarında fiyatı 23-24 civarı palio ya okadar para verilir mi bilemedim birde tam otomatik mi ki paliolar