E esperadoz Aktif Üye Mesajlar 103 10 Haziran 2013 #1 200 saatlik işletmelerde yaz stajı planı olan varmı acaba paylaşabilirmiyiz burdan.
SHİFT+DEL Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 683 10 Haziran 2013 #2 hangi dal için istiyorsunuz hocam... ?? Ben web programlama dalı için hazırladım.. lazımsa göndereyim...
hangi dal için istiyorsunuz hocam... ?? Ben web programlama dalı için hazırladım.. lazımsa göndereyim...
SHİFT+DEL Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 683 11 Haziran 2013 #4 arkadaşlar bu sene uyguladığım planlar bunlar.. 15 tatilde öğrencilere 10 konu verdim hergün bir konuyu deftere işlediler.. yaz tatili için se aşağıdaki plannı vereceğim.. o konuları deftere işleyecekler... 10.sınıf yarıyıl ve yaz stajı 100 saatlik plan 11.sınıf yaz stajı 200 saatlik plan
arkadaşlar bu sene uyguladığım planlar bunlar.. 15 tatilde öğrencilere 10 konu verdim hergün bir konuyu deftere işlediler.. yaz tatili için se aşağıdaki plannı vereceğim.. o konuları deftere işleyecekler... 10.sınıf yarıyıl ve yaz stajı 100 saatlik plan 11.sınıf yaz stajı 200 saatlik plan