20 saat derse btr olabilirmiyim?

Kodla Büyü

cahraz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Müdürün seçmeli ders listesine bilgisayarı koymaması yüzünden 16 eğer 8inci sınıflarda bana istersen veririz istemezsen müzik seçeriz dedi seçersem 20 saat dersim var .btr olabilirmiyim?tşk.

Olursun bir sıkıntı çıkmaz... Bazı iller 24 ve üzeri saat dersi olanları BTR yapmadı geçen sene. Yoksa bir sıkıntı yok 20-16 gibi saatlerde.

Benim sorum da bunun tam tersi. Ben btr olmak istemiyorum. Diyelim 20 saatim var btr olmak zorunda mıyım

btr zorunlu değil. siz istemezseniz müdür sizi btr yapamaz. 15 saat maaş karşılığı derse girme zorunluluğunuz olur sadece.

cahraz' Alıntı:
Müdürün seçmeli ders listesine bilgisayarı koymaması yüzünden 16 eğer 8inci sınıflarda bana istersen veririz istemezsen müzik seçeriz dedi seçersem 20 saat dersim var .btr olabilirmiyim?tşk.
Konu başlığında yer alan soruyu geçersek :arrow:
Koyu yazılmış olan kısımdaki ifadeleri biraz daha açıklayabilir misiniz?
8)

bote67' Alıntı:
cahraz' Alıntı:
Konu başlığında yer alan soruyu geçersek :arrow:
Koyu yazılmış olan kısımdaki ifadeleri biraz daha açıklayabilir misiniz?
8)
hocam müdür dersiniz seçilmedi hocam artık bütün çocuklar bilgisayarı biliyorlar seçmezler dedi,bende her sene seçiliyor hocam neden bu sene seçilmesin dedim.yok hocam seçmezler dedi.sonra seçmeli dersleri ayırmaları ve saymaları için bir hocaya verdiler bende yanında otururken hocam yardım edim dedim ve ederken bilgisasayarın bir tane bile seçilmemesi garibime gitti.bir öğrenci bile yazmamış şıklarda, yönlendirildiler diye düşündüm,sonra listeye baktım yok.müdürün yanına gittim.hocam biz 20 saatini 22 yazarız norm'a 1 yazarız hiç dert etme 30 saatini böylesine derslerle tamamlarız dedi.bende olmuşa çare yok tamam dedim.sonra normumu 20 yazmış,derslerde belli deilmiş,aradan 3 ay geçince gecen hafta okula gittiğimde anlattı.yani beni idare etmiş zaman kazanmış,okulumuzda 2 böteciyiz,diğer arkadaş yurt dışına öğrenci ve müdürü götürdüğünden müdür onun kalmasını istiyor.seneyede gitmek istiyor yurt dışına,böyle :?: bir müdürüm var.bu kadar

BBNET
Geri