20 saat ders iki öğretmene nasıl paylastirilir

Kodla Büyü

nefes23

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar. Okulum dönüştürüldü. Iki Bilişimiyiz. 20 saat ders var. Puanım düşük olduğu için ben norm fazlası olucam. Idare elimize ders çizelgesi ni verdi paylaşın dersleri diyor. Nasıl paylaşıcaz anlamadım. Kim btr olucak. Bir kişi derse girip diğeri btr mi olucak. Bu durumda olan varmı bilgilendirirseniz sevinirim zira idarecileri nde hicbirsey bildiği yok.

Hocam birisi maaş karşılığı ders alır. Diğeri BTR olup kalan 5 saati alır. Bildiğim bu şekilde yapılacak

Hocam biriniz hepsini alsın. Diğeriniz de BTR görevi istesin. Anlaşın aranızda. Yönetmelik olarak bir eksik yanlış yok dediğim hususta. Kolay gelsin.

aynen iskorbit_x katılıyorum. biriniz hepsini alsın diğeri btr olsun. müdürden 20 saat giren arkadaş birazda seçmeli istesin ikinizde full ek ders alın. yönetmelik açısından sıkıntı yok :)
:idea:

Norm fazlası olduğunuz için mem sizi ihtiyaç olan okula görevlendirme ile derslere girmeniz için yollar. Okulda kalan arkadaş 20 saat derse girer siz de gittiğiniz okuldaki derslere girersiniz isterseniz ikinizde derse girdiğiniz yerde btr olursunuz. Diğer bir seçenek 10-10 dersler bölünür biriniz btr olur diğeriniz başka bir okula btr olur. Burada değişik yollar denenebilir ama asıl bu duruma okul ve mem in göstereceği tutumdur.

dersler esıt paylasılır ve bırınız btr olur ama mantıklısı sızın baska okulda btr ye basvurmanız olucaktır ilçe gorevlendırır zaten ekımdede norm fazlası olarak atanırsınız

BBNET
Geri