20-24 arası araba arıyorum.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aybr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

aybr

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 20-24 bin tl arası araba arıyorum.Temiz bildiğiniz arac varsa paylaşırmısınız? Denizli Burdur Isparta Antalya Muğla Aydın Manisa Uşak Afyon tercihtir.Uzaklara gidip gelmesi malum zor.

bulursunuz inşallah hocam.. temizi bulmak deve hendek olayı.. :|

bende var ama uzaksınız Ordudayım 2004 fiesta comfort paket hata boya 1,5 parça sol çamurluk sol kapının ön ucu hasar kaydı falan yok tramer temiz plaka 66ak708 kilometre orjinal arabada oynanan yer yok 114.km de tüpün garantisine 15 ay var tüp 101000 de takıldı , döşemeler temiz içi pırıl pırıl , çelik jant bristone 3 aylık lastikler , park sensörü , bakımlarını yeni yaptırdım kış bakımları falan

düşündüğüm fiyat 24.500 fazla gelebilir ama niyetim bu açıkçası peder bey traktör almış onun için satmam lazım olmadı kredi çekecem

ford focus ghia tercihim olurdu.4 sene kullandım çok memnun kaldım.bide tüplü oldumuydu tadından yenmez :wink:

24000 de aveo yu 27500 e arkadas satti gecenlerde.hocam ben aracima guveniyorum ha en temiz aarac benim demiyorum illaki ama tup 2400 de iken 160 kurus tup 2100 de iken 125 kurus la 145 arasinda yakmakta zira bu hafta uc kere sinop ordu arasi test ettim hizim 90-110 arasi

benim arac emsallerine gore temiz ve motoru %100 performansta computest sonuclari mevcut

hocam Toyota Corolla. Şu kedi gözlüler var tutulmuyor diyor millet. 2010 yılı için knuşuyorum 2001 modeli bir arkadaş 12 ye verecekti almadım. Gittim 19 a 2003 toledo aldım. pişmanmıyım elbette değilim. sanruf eksik ful modelini aldım. en fazla 2 defa bobin yaktım. Tanesi 60 tl. Toyota alsam ne olurdu bilemem ama götürüp getirecekse yılda 1 servise gireceksen o da iş görürdü yani.
Corolla tutulmayan bulamazsan servis bakımlı toledo bora. bagaj iç hacim vs çok geniş ve odb bağlantısı ile araca müdahale edebiliyorsun

Bende getz var 2010 satıyorum ama uzaksın hocam bana, inşallah bulursun güzel bi araba.Arkadaşların dediği arabalar güzel ama ford hariç diğerlerinin piyasası pek yok. Ağır satılan arabalar türkiyede araç alırken maalesef bunuda düşünüyorsun.

BBNET
Geri