20.000 tl ye kadar hangi araç sizce?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cakir528
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
arkadaşım önce karar ver...Dizel mi- benzinlimi...sonra sedanmı hatcback mi stwagon mu cuope mi vs... sonra hangi sınıf araç istiyorsun B mi C mi...? B sınıfı istyorsan dizel 1.3 MJ Fiat Grande Punto tavsiye ederim... C sınıfı araç o fiyatta zor bulursun...

uberk' Alıntı:
arkadaşım önce karar ver...Dizel mi- benzinlimi...sonra sedanmı hatcback mi stwagon mu cuope mi vs... sonra hangi sınıf araç istiyorsun B mi C mi...? B sınıfı istyorsan dizel 1.3 MJ Fiat Grande Punto tavsiye ederim... C sınıfı araç o fiyatta zor bulursun...
:+1:
ilk önce kriterlerini belirleyin hocam. o kriterlere göre araç tavsiyelerinde bulunabiliriz. Hocamzın dediği araç (Punto) çok güzel bir araba. kullandım tavsiye ederim.

Volkswagen Bora -Golf 2000-2001-2002 veya Honda Civiz VTEC ies veya ES modeli alınabilir hocam.

cakir528' Alıntı:
maksimum 20000 e çıkabilirim fiyat olarak.hangi araları tavsiye edersiniz arkadaşlar?

böyle yazdığınıza göre özel bir model ve özellik merakınız yok. işinizi görecek ve masraf çıkarmayacak araba arıyorsunuz. o zaman benim tavsiyem hiç ikinci el arabayla uğraşmayın, sıfır dacia sandero alın.

açıkçası araba tecrübem yok.ucuz eski bir arabada almak istemiyorum.tecrübe kazanabileceğim 2-3 yıl kullanıp rahat satabileceğim,yakıt noktasında cimri,kalite noktasında ortanın üstünde ne alabilirim noktasında fikirlerinizi almak istiyordum.fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.

araba tecrübesi yoksa bence parayı saklayın daha ucuz yollu bir araba alın ben zamanında o hataya düştüm siz düşmeyin
mesela 10-12 milyar arası birşey düşünün 1 yıl sonra satın

hiç üste para eklemesine gerek yok, liste fiyatı 19 bin zaten benim dediğim aracın. hem de renault güvencesi altında. 3-5 bin daha koyarsa dacia sandero dizel bile alabilir. sıfır araba, bakımı ucuz, yakıtta cimri, dizel ve renaut güvencesinde. başka alternatif yok hocam. bence forumları araştırıp dediğim araç hakkında KULLANANLARDAN bilgi almaya çalışın.

ben 2003-2004 focus yada 2001-2002 corolla derim. arkadaşlarımın düşüncesine saygılıyım ama benim düşüncem bunların 0 km daciadan daha iyi olacağıdır.
not: 1,4 dacia kullandım 1,6 focustan fazla yakıyor. yüksek hızlarda kesinlikle güven vermiyor.

vurma kırma yaparım diyorsan yerli bir araba al ilk olarak ama arıza istemem diyorsan 12-13 civarında bir toyota al 99-2000 model belli süre kullan.

Önce yakıtın az ve yedek parçanın ucuz olması, sonra konfor diyenlerdensen renaul grubunu tavsiye ederim. megane2 veya clio iii....

ben 26bin liraya 1.2 benzinli clio grand tour alacaktım son kampanyalardan sonra 31 bin liraya astra HB classic III 1.4 aldım. aracı cumartesi teslim alacağım inşallah. ocak fiyatı 33.200 lira ve liste fiyatından aşağı inmiyorlar.

temiz focus aradım bulamadım bayram öncesiydi şimdilerde bulunur en mantıklı secim focus ben jazz aldım jazz da iyi tavsiye edilir ama en mantıklı secim focus
sıfır dacia felan alsammı diye cok düşündüm almadım iyikide almamısım gecen birine bindim uyduruk ötesi bi araba kesinlikle verdiğin paraya deymez ikinci el temiz bulunur acele etme kaliteli bi araba al

BBNET
Geri