20 000 Tl civari otomatik arac tavsiyesi?

Kodla Büyü
Yok hocam hicbir aciliyeti bekleyebilirim modeli iyi palio yada punto olabilir ama dedigim gibi şanzımanı nasil bu iki aracin o soru işareti kafamda

Palio speedgear iyidir, biraz fazla yakabilir puntoya göre ama o da motor hacminden olsa gerek. Punto duallogic de iyi biliyorum ama hill holder özelliği olması iyi olur geri kaçırma yapmaması adına.

Birazcık anlayan birilerini dinleseniz rahat edersiniz belki; spider23 hocam çok güzel söylemiş eski tip tam otomatik şanzımanlar sıkıntı çıkarmaz, yarı otomatik,çift kavrama,CVT vs. paranız az ise bunlardan uzak durun, alın 4 ileri tam otomatik LPG ile kullanın en azından kafanız rahat etsin.

Palio speedgear arkadasimda vardi kac motor bilmiyorum kendisi tır şoförü idi cok memnundu

Mr.Spermata' Alıntı:
Birazcık anlayan birilerini dinleseniz rahat edersiniz belki; spider23 hocam çok güzel söylemiş eski tip tam otomatik şanzımanlar sıkıntı çıkarmaz, yarı otomatik,çift kavrama,CVT vs. paranız az ise bunlardan uzak durun, alın 4 ileri tam otomatik LPG ile kullanın en azından kafanız rahat etsin.

+1

97 astra otomatik kullanıyorum. Sorunsuz çok şükür...

Mr.Spermata' Alıntı:

anlayan insanların fikirlerini önemsediğim için bu başlığı açıp soru sordum

BBNET
Geri