20 000 Tl civari otomatik arac tavsiyesi?

Kodla Büyü

tomreader2010

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaslar hatcbah kullandiginiz geri kacirmayan tam otomatik arac tavsiyesinde bulunurmusunuz

Hocam hasar kaydi cok fazla geldi, ben daha cok hangi nodellerin otomatiginin sıkıntı cikarmayacagi geri kacirmadigini merak ediyorum

Arac sizinse hayirli satışlar hocam

fiat palio 1.2 speedgear
şanzımanı 6 ileri ve cvt tam otomatik, kolay kolay bozulmaz sağlamdır, bu fiyatlara alınabilecek en iyi seçenek bu,

yaris kullanıyorum 2006 model 6 senedir çok memnunum hiç problem çıkarmadı..geriye kaçırmıyor kesinlikle otomatik olmasına rağmen benzin açısından da kullanışlı..ablamın da honda jazz var oda çok kullanışlı..otomatiklerde belirli markalardan şaşmamak lazım bence problem yaşamamak için..

Eski otomatikler de sorun var yeniler gordugum iyi, arkadasin dedigi 2005 dogruluk payi var bence yil olarak tam bilmesemde

yaris 2006 tam otomatik belli bir yıldan sonra yarı otomatiğe geçti diye biliyorum ablamın 2012 model galiba oda tam otomatik..

ailemde triptonic punto var pertli bir kac kez ariza cikardi- pertten dolayi mi ariza cikardi bilemiyoruz-
kendim yaris 2009 yari otomatik aldim memnunum

2006 eski kasa kullanan *full otomatik* arkadasim da memnun

arac ararken otomatik dedigimde genellikle getz alinabilir o fiyata demislerdi

sea hocam otomatik olunca biraz tereddütlerim var daha önce 2007 corollo mmt şanzuman kullandım beyin sıkıntısı çıkarmıştı ondan tereddütlerim var

arkadaşların piyasadan haberi yok 20bin civarına hemde 2005 üstü tam otomatik araç???bulan bana da söylesin..

o 2005 model yılı tamamen sallamasyon ;otomatik aracın km.si çok yüksek değilse ve klasik 4 ileri Tork konvertörlü otomatikse korkmayın gönül rahatlığıyla alın..

tam tersi YENİ NESİL --DSG- MMT - easytronic-i-shift yarı otomatikler çok daha sorunludur;nazik ve masraflıdır...

o paralara honda civic-toyota corolla bulabilirseniz 1999- 2002 arası alabilirsiniz..

spider23 hocam hatchback aradığım için pejo 206 fiat palio ve puntolar var 2000 modellerinde onlarında otomatiğinden tereddütüm var

yataylimit' Alıntı:
Pejo 206 tam otomatiktir, baş ağrıtmaz (arabanın geneli ağrıtabilse de :)

Guzel yorum olmus hocam

Ozgur hocam temiz arabalara ciddi paralar isteniyor digerleri km si degiseni cok gercekten binilecek araba bulmak zor

Hocam yanlış anlamayın ama 20000 olacak otomatik hatchback olacak geri kaçırmayacak sıkıntısız olacak ve piyasası olup rahat satılacak. Bildiğim kadarıyla böyle bir araba yok. 20000 peşinat verirsiniz sıfır bir honda jazz alırsınız büyük ihtimalle kullanırken de satarken de kafanız ağrımaz.

Tzcn hocam yalniş anlayacak bi durum yok paranin az oldugunun farkindayim o paraya belki bi kacbin daha koyunca palio punto pejo 206 oluyor bunlari almak mantikli mi yoksa bekleyip az daha ustune koymak mi mantikli

İhtiyaç meselesi hocam, araba acil ihtiyaçsa ara sıra sanayiye uğramayı göze alarak alıp geçeceksin, acil değilse elbette biriktirmek daha iyi olur. Sıfır olmasa da sıkıntı riski düşer. Acilse şahsi fikrim 1.palio speedgear 2.punto olurdu.

BBNET
Geri