20.000 Civarı Araç Tavsiyesi?

Kodla Büyü

oyungezer

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı gibi 20.000 civarı bir araç bakıyorum. Tavsiyesi olan arkadaşlar artıları ve eksileri ile birlikte belirtirlerse sevinirim. Kriterim çok çok yaşlı olmaması ve beni sürekli sanayi yollarına düşürmemesi. Yakıt konusunda da otobüs gibi yakmasın yete :) r. Şimdiden teşekkürler.

iki ay oldu 22 bine Albea 1,3 multijet dizel araç aldım. Çok şükür memnunum. Dediğiniz fiyata Renault grubunda Clio, Fiat grubunda Albea, Hyundai grubunda da Getz alabilirsiniz.. Onun harici zaten tek tük marka-model araç var..

2004 2005 ford fiesta o fiyata alınabilecek en iyi araçlardan 23.000 tlye falan çıkabilrisen.tüplü olmasına dikkat edin.hem ford kalitesi hemde az yakıyor.yıllardır kullanıyorum bakımlarını zamanında yaptırıyorum saniyeye onun haricinde gittiğimi hatırlamıyorum.tabi burda önemli olan temiz kullanılmış bulabilmeniz ve km 120.000'i geçmemesi

oyungezer' Alıntı:
Arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı gibi 20.000 civarı bir araç bakıyorum. Tavsiyesi olan arkadaşlar artıları ve eksileri ile birlikte belirtirlerse sevinirim. Kriterim çok çok yaşlı olmaması ve beni sürekli sanayi yollarına düşürmemesi. Yakıt konusunda da otobüs gibi yakmasın yete :) r. Şimdiden teşekkürler.

hocam sen hayırlısıyla aldıktan sonra tekrar foruma yaz..nasipse temmuzdan sonra bende alacam..en azından senden esinleniriz..benim bütçede o civarlarda da.. :)

ankara istanbul gibi yerlerde oturuyorsanız hocam "saab" tavsiye ederim..2002 model filan ama bi araştırın isterseniz

hocam dedim ya işte Türkiye şartlarında sanayisi, yedek parçası, dökülmesi,toplanması,ucuzluğu arıyorsan malum iki marka var.. Renault ve Fiat.. Bunların da Clio ve Albea modelleri.. Bahsettiğiniz miktara Avrupa araba da alabilirsiniz lakin model yılı düşük ve yıpranmış olur.. Ha şuna da dikkat edin.. Clio ve Albea modelinin taksi, rent a car çıkmasına karşı dikkatli olmanız gerekiyor.

Hocam actigin baslik tam bana göre olmuş bende ilk arabayi almaya niyet ettim bebek olduktan sonra

BBNET
Geri