2 ocak cuma tatil

Kodla Büyü
öyle mi hocam ben bilmiyordum... yalnız araştırdım şöyle bir hadis var.
Peygamber efendimiz, pazartesi günü oruç tutmasının sebebi sorulunca, (Bugün dünyaya geldim. Şükür için oruç tutuyorum) buyurdu. (Müslim, Ebu Davud, İ. Ahmed, H. S. Vesikaları) sakıncası yoktur bence tutmanın

Madem yapacaktınız 4-5 gün önceden haber verin, ona göre plan yapalım. Bu saatten sonra tatil olsa ne olmasa ne...

İdari tatili haber sitelerinden, televizyonlardan ve devletin resmi yayın organları hariç heryerden öğrenebiliyoruz. Fakat;
www.basbakanlik.gov.tr www.tccb.gov.tr www.resmigazete.gov.tr www.meb.gov.tr valilik, kaymakamlık gibi bilimum devlet sitelerinde ve kurumsal e-postalarımızda zerre bilgi yok.
Bir de e-devlete, e-dökümana geçmişiz de, yöneticilerimiz twitter lara, whatsup lara falan giriyormuş da, çok teknolojikmişiz... geçin bunları. Önce kendi aldığınız kararları kendi sitenize koyun.

karinca_52' Alıntı:
gitti gene ek ders

Toplu Sözleşme Madde 24:
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarında ders yılı içerisindeki iş günlerinde genel idari izinli olmaları sebebiyle eğitim ve öğretim faaliyetlerini fiilen yerine getiremeyen yönetici ve öğretmenler ile öğrencilerin çeşitli nedenlerle sınıf veya okul bütünlüğünde izinli sayılmaları sebebiyle eğitim ve öğretim faaliyetlerini fiilen yerine getiremeyen yönetici ve öğretmenler, bu sürelerde üzerlerinde bulunan aylık karşılığı ders, varsa ek ders, ders niteliğinde yönetim, hazırlık ve planlama görevlerini yapmış sayılırlar.

c1han' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
gitti gene ek ders

Toplu Sözleşme Madde 24:
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarında ders yılı içerisindeki iş günlerinde genel idari izinli olmaları sebebiyle eğitim ve öğretim faaliyetlerini fiilen yerine getiremeyen yönetici ve öğretmenler ile öğrencilerin çeşitli nedenlerle sınıf veya okul bütünlüğünde izinli sayılmaları sebebiyle eğitim ve öğretim faaliyetlerini fiilen yerine getiremeyen yönetici ve öğretmenler, bu sürelerde üzerlerinde bulunan aylık karşılığı ders, varsa ek ders, ders niteliğinde yönetim, hazırlık ve planlama görevlerini yapmış sayılırlar.

daha önceleri 1 mayıs ve 1 ocakda ek dersleri kestiler hocam ....

idari izin başka resmi tatil başkadır arkadaşlar.
idari izinlerde ek ders alınır. (kar tatili vb. , resmi tatiller hariç hükumetçe verilen izinler idari izindir)
1 Ocak ve 1 Mayıs resmi tatillerdir. Ek ders alınmaz...

yarın yarım gün tatil haberi yapan arkadaşlar nerden aldılar haberi.haber bültenleri ve haber sitelerinde cuma günü için dediler sadece.Bu arada evet idari izinlerde ekders kesilmez.hatırlarsanız kurban bayramı arefe günü yarım gün idari izinli sayıldık ve öğretmenlerin yarım gün olarak ders saati hesaplandı.

turizmci arkadaşları bastırmıştır cumayı da tatil yapın diye

turizmciler bu işi biliyor.pazara kadar kar var fırsat bu fırsat dediler ekonominin canlanması senin dersinden daha onemli.trenle mersine gidecegim %25 indirimle.ek dersiniz 32 kuruş artmış kaptınız zammı

c1han' Alıntı:
İdari tatili haber sitelerinden, televizyonlardan ve devletin resmi yayın organları hariç heryerden öğrenebiliyoruz. Fakat;
http://www.basbakanlik.gov.tr http://www.tccb.gov.tr http://www.resmigazete.gov.tr http://www.meb.gov.tr valilik, kaymakamlık gibi bilimum devlet sitelerinde ve kurumsal e-postalarımızda zerre bilgi yok.
Bir de e-devlete, e-dökümana geçmişiz de, yöneticilerimiz twitter lara, whatsup lara falan giriyormuş da, çok teknolojikmişiz... geçin bunları. Önce kendi aldığınız kararları kendi sitenize koyun.

evet resmi sitelerden öğrenememek gerçekten sıkıntı verici...

Ekli dosyalar

• 10805614_1024743230874088_6482540157701581410_n.jpg
    10805614_1024743230874088_6482540157701581410_n.jpg
    52.5 KB · Görüntüleme: 385
31 ocak yarım gün diyenler nerden aldılar bilgiyi. Neye dayanarak tatil diyorlar. Christmas eve mi acaba ondan mı :))))

neyse iyi ya :mrgreen: ah 2015 mal mulk para şan söhret istiyorum...baba bizi diskoya götür.... :alkis:

furkan35' Alıntı:
neyse iyi ya :mrgreen: ah 2015 mal mulk para şan söhret istiyorum...baba bizi diskoya götür.... :alkis:

baba, demba ba
disko, cami oldu hocam. Bu sene camideyiz.
Arsenal maçlarını bekliyorum, demba ba ingilizlerin kalesini bombalar mı :oops:

idari izinlerde ekders kesilmez.

1 ocak, 1 mayıs gibi günler resmi tatildir, ekders kesilir. 2 ocak idari izindir, ekdersi ödenir. kar nedeniyle verilen tatillerde idari izindir. kurban bayramını hatırlayın; arefe günü yarım gün zaten resmi tatildi. öğleden sonrasını da idari izin ilan ettiler ve 2 saat ekders almıştık.

Hasanhoca' Alıntı:
furkan35' Alıntı:

baba, demba ba
disko, cami oldu hocam. Bu sene camideyiz.
Arsenal maçlarını bekliyorum, demba ba ingilizlerin kalesini bombalar mı :oops:
Liverpool...

BBNET
Geri