ogretmen006
Üye
habibocak' Alıntı:Haftasonu AÖL sınavı var. Biz çalışmaya devam ediyoruz.

2 değil 2,5 gün..inanakyol' Alıntı:Son yıllarda şahit olduğum en enteresan durum bu oldu. Ben yılbaşı tatili iptal edilir derken cumada tatil oldu. Ama neden oldu anlayamadım. Çünkü hiçbir sene yılbaşı tatilinin 2 gün olduğunu hatırlamıyorum bu ilk olsa gerek.

agd85' Alıntı:kurban bayramını birleştirmediler bunu birleştirdiler. hey allahım
öyleyse ne güzel işte..ozlem22' Alıntı:2 ocak cuma günü kandil diye mi tatil yaptılar acaba :mrgreen:
ozlem22' Alıntı:2 ocak cuma günü kandil diye mi tatil yaptılar acaba :mrgreen:

yallah için tatil var da Allah için olmasın mı demiş olabilürlermutlucan' Alıntı:öyleyse ne güzel işte..ozlem22' Alıntı:2 ocak cuma günü kandil diye mi tatil yaptılar acaba :mrgreen:

sgulkurusu' Alıntı:yallah için tatil var da Allah için olmasın mı demiş olabilürlermutlucan' Alıntı:öyleyse ne güzel işte..ozlem22' Alıntı:2 ocak cuma günü kandil diye mi tatil yaptılar acaba :mrgreen:![]()

mevlit kandili oruç tutulmaz normalde hocam. o gün diğer kandiller gibi değildir. bayram sevincinde geçirildiği için bolluk bereket olması, ziyafetler yapılması daha makbule geçer.Hasanhoca' Alıntı:ozlem22' Alıntı:2 ocak cuma günü kandil diye mi tatil yaptılar acaba :mrgreen:
Kandilleri takip etmeniz ne güzel, o gün orucunuzu rahat tutarsınız![]()

massoud' Alıntı:mevlit kandili oruç tutulmaz normalde hocam. o gün diğer kandiller gibi değildir. bayram sevincinde geçirildiği için bolluk bereket olması, ziyafetler yapılması daha makbule geçer.Hasanhoca' Alıntı:ozlem22' Alıntı:2 ocak cuma günü kandil diye mi tatil yaptılar acaba :mrgreen:
Kandilleri takip etmeniz ne güzel, o gün orucunuzu rahat tutarsınız![]()
ama tutmak isteyene de neden tuttun denmez. :idea: