2 ocak cuma tatil

Kodla Büyü
Son yıllarda şahit olduğum en enteresan durum bu oldu. Ben yılbaşı tatili iptal edilir derken cumada tatil oldu. Ama neden oldu anlayamadım. Çünkü hiçbir sene yılbaşı tatilinin 2 gün olduğunu hatırlamıyorum bu ilk olsa gerek.

inanakyol' Alıntı:
Son yıllarda şahit olduğum en enteresan durum bu oldu. Ben yılbaşı tatili iptal edilir derken cumada tatil oldu. Ama neden oldu anlayamadım. Çünkü hiçbir sene yılbaşı tatilinin 2 gün olduğunu hatırlamıyorum bu ilk olsa gerek.
2 değil 2,5 gün.. :)

idari izinli olma durumunda ekders kesilmez arkadaşlar ayrıca 1 ocakta ekders kesilecektir. cuma günü ekders ne ise o verilecektir.

mutlucan' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
2 ocak cuma günü kandil diye mi tatil yaptılar acaba :mrgreen:
öyleyse ne güzel işte..
yallah için tatil var da Allah için olmasın mı demiş olabilürler :)
şaka bir yana iki resmi tatil arasında 1 gün kalırsa o da tatil edilir diye bir madde hatırlıyorum. belki ondandır. gerçi benim de aöl'de görevim var pazar günü

Hasanhoca' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:

Kandilleri takip etmeniz ne güzel, o gün orucunuzu rahat tutarsınız :)
mevlit kandili oruç tutulmaz normalde hocam. o gün diğer kandiller gibi değildir. bayram sevincinde geçirildiği için bolluk bereket olması, ziyafetler yapılması daha makbule geçer.
ama tutmak isteyene de neden tuttun denmez. :idea:

Hükümeti eleştiririm ama bazıları saçma sapan şeyleri eleştiriyor, bu hükümet dinci olduğu için yılbaşı tatilini kaldıracak diye öğretmen odasında konuşanlara uyuz olurdum bu güzel kapak oldu bence :D

massoud' Alıntı:
Hasanhoca' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:

Kandilleri takip etmeniz ne güzel, o gün orucunuzu rahat tutarsınız :)
mevlit kandili oruç tutulmaz normalde hocam. o gün diğer kandiller gibi değildir. bayram sevincinde geçirildiği için bolluk bereket olması, ziyafetler yapılması daha makbule geçer.
ama tutmak isteyene de neden tuttun denmez. :idea:

Ah be hocam biliyorum bunu tabiki, ironi yapmıştım :wink:

ilksms
Geri