Y ybilgin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 576 5 Haziran 2015 #1 arkadaşlar pc de 2 harddisk takılı daha önce xp yüklüydü xp yüklü harddiske 7 kurdum açılışta 1-daha önceki windows sürümü 2-windows 7 seç siyah ekran geliyor 1 i seçersem pc açılmıyor 2 yi seçince 7 açılıyor 2 harddiskte sata sorunu nasıl çözerim
arkadaşlar pc de 2 harddisk takılı daha önce xp yüklüydü xp yüklü harddiske 7 kurdum açılışta 1-daha önceki windows sürümü 2-windows 7 seç siyah ekran geliyor 1 i seçersem pc açılmıyor 2 yi seçince 7 açılıyor 2 harddiskte sata sorunu nasıl çözerim
aak Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,106 5 Haziran 2015 #2 Sen diski biçimlendirmeden kurulum yapmışsın. Sistem ayarından "başlangıçta işletim sistemi gösterme" seçeceksin
Sen diski biçimlendirmeden kurulum yapmışsın. Sistem ayarından "başlangıçta işletim sistemi gösterme" seçeceksin
Y ybilgin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 576 5 Haziran 2015 #3 aak' Alıntı: Sen diski biçimlendirmeden kurulum yapmışsın. Sistem ayarından "başlangıçta işletim sistemi gösterme" seçeceksin Genişletmek için tıkla ... BİÇİMLENDİRDİM HOCAM SİSTEM AYARI NEREDE HOCAM
aak' Alıntı: Sen diski biçimlendirmeden kurulum yapmışsın. Sistem ayarından "başlangıçta işletim sistemi gösterme" seçeceksin Genişletmek için tıkla ... BİÇİMLENDİRDİM HOCAM SİSTEM AYARI NEREDE HOCAM
ademola Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,088 5 Haziran 2015 #4 hocam bunun düzeltmenin çok yöntemi var aslında ama bana göre en kolayı easy bcd kullanmak, çalışan windows üzerine kurup açılış seçeneklerini istediğin gibi düzenleyebilirsin. http://neosmart.net/EasyBCD/
hocam bunun düzeltmenin çok yöntemi var aslında ama bana göre en kolayı easy bcd kullanmak, çalışan windows üzerine kurup açılış seçeneklerini istediğin gibi düzenleyebilirsin. http://neosmart.net/EasyBCD/
aak Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,106 5 Haziran 2015 #5 Hocam "bilgisayar sağ tık>gelişmiş sistem ayarları>başlangıç kurtama>ayarlar>işletimsistemleri gösterme süresi " tik kaldır. Ekli dosyalar 1.JPG 79.4 KB · Görüntüleme: 731
Hocam "bilgisayar sağ tık>gelişmiş sistem ayarları>başlangıç kurtama>ayarlar>işletimsistemleri gösterme süresi " tik kaldır.