2 haftadır çok bunaldım. lütfen yardım.

Kodla Büyü
Durum
Konu kilitlenmiştir.

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar bi kurum benden web sayfası istedi. tabi sahibi yakın bi tanıdık olduğu için kıramadım. 2 haftadır bilgisayar başındayım ama bir yol alamadım. bütün templatelere baktım .bütün menü programlarını kullandım. olmuyo. tıkanıp kaldım. birileri yardım etsin. açılır menü lazım. bide giriş de özürlü ünlülerin hayatları ve resimleri. :? :? :?

merhaba hocam. öncelikle kolay gelsin. ama o kadar canını sıkma eninde sonunda işler yoluna girer :mrgreen: bende geçenlerde aynı sıkıntıyı yaşadım. internette biraz araştırma yaptım ve ekte vereceğim flash menü, buton ve yazı tiplerine ulaştım. bi incele umarım işine yarar. ben faydalandım. tekrar kolay gelsin

açılır menü için en kolay dreamweaver içindeki swap image cs3 te çok kullanışlı menüler de var.
önce üzerine gelince açılacak olan resmi eklersin (örnek ana sayfa butonu) hatta bunları iki şekilde tasarlarsan üzerine gelince görüntü değiştir seçeneği çok kullanışlı. ama hangi programda yapmak istediğini söylersen ona göre anlatayım.

üstde açılır menü olacak. orta kısımda iki parça ; birinde resim diğerinde resme ait 15 satırlık yazı olacak. ancak bu ortadaki resim ve yazı belirli aralıklarla değişecek. ancak beraberinde ileri geri butonlartı olacak. flash slide show da yaptım ama pek hoş olmadı.birde elimde buna uygun template yok. açılır menü için sothinf dhtml menuyu kullandım ama yer kaplıyo birde ortadaki resmin arkasında kalıyo. front page biliyorum ne yapabilirim. en önemli kısmı sade bir template...

rguneri arkadaşım bu beyşehir kız meslek lisesi sayfasını siz mi hazırladınız. ortadaki resim ve yazıya benzer bişey istiyorum ama resimle beraber yazıda değişecek.nasıl yapabilirim

hocam sothing dhtml kullanıyorum ama açılır menüyü oturta bileceğim güzel bi tasarım bulamadım. elimdeki tasarımlara uyguluyorum gözü rahatsız eden bi görüntü ortaya çıkıyo.hala başdayım

Durum
Konu kilitlenmiştir.
BBNET
Geri