2. faz win8 tahtalarda internet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bahhele
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bahhele

Üye
1. faz tahtalargibi ağ kabloları tahtaya kadar getirilmemiş 2. fazlarda.o yüzden ara kablo gerekiyor. fakat ara kabloları taktım internet ağı yok.wireless algılamıyor.yeniağ tanımlayamıyorum çünkü admin şifresi istiyor. 2. faz tahta kullanıpta interneti olan varmı? bizde neden yok anlamıyorum. tahtaların alt yapıları yapılıp teslim edilmiyormu? biri bilgilendirebilirmi?

1. faz olup arttırım yapanlar hariç 2. fazlarda İnternet ve elektiik altyapısı yok hocam. Fatih projesi altyapısı kurulumları 2. faz için henüz başlamadı. 1. Fazlar ilk kurulduğunda da aynı durum vardı. Önce tahta geldi sonra altyapı. 2. Faz için okullar kendi imkanları ile elektrik ve İnternet vermeleri gerekiyor.

Tahtalarda bu girisler var ve Ara kabloyla bağlıyoruz tahtaya..fakat bu iki giris re farklımı? Yoksa aynimi? Donanimdan pek anlamadim. Detayli bilgi verebilirmi birileri

Ekli dosyalar

• IMG_20150116_113745.jpg
    IMG_20150116_113745.jpg
    65.6 KB · Görüntüleme: 651
  • IMG_20150116_113726.jpg
    IMG_20150116_113726.jpg
    61.5 KB · Görüntüleme: 651
geçen sene 1. fazlarımız vardı zaten...ek olarak 2. fazlar geldi..sistem odamız var..internette sonunda kendi kendine geldi..hiç bişey yapmadan..ilginç :-1:
1. resimdeki girişe takılanlarda internet yok 2. resimdeki girişe takınca var...
1 ve 2. resimlerdeki adları bilen varmı yaa? ikiside aynı değilmi

sayın hocam switchlere acces pointlerın mac ları tanıtılması gerekiyor. tanıtma işlemi olmadığı için şuan aplink yapmıyor accesler ve dolayısıyla tahtalara internet erişimi olmuyor.

BBNET
Geri