2. Faz tahtalara ATAK kuran?

Kodla Büyü

bahhele

Üye
arkadaşlar 2. faz tahtaların şifresi benim bilgisayarlarda işlemiyor. 2. fazlara ATAK kuran varmı? nasıl yaptınız? bana yardımcı olurmusunuz. gerçekten yardıma ihtiyacım var

Hocam 1. ve 2.fazda da administrator oturumu pasif durumda. önce admin oturumunu aktif etmen lazım. komut satırında netplwiz yazıp oradan administrator oturumunu aktif et. sonra bilgisayarı yeniden başlat adminden oturum aç(şifresi var ben bilmiyorum. fakat diğer bir admin oturumundan şifreyi kaldırabilirsin. mesala MEB-SBStd oturumundan) . zaten buradan açmazsan atak programını açamazsın. bu oturumda kur atağı. kolay gelsin.

hocam elimde tek şifre var o da bahsettiğiniz meb-SB... oturumu fakat onunda süresi dolmuş yani bi işe yaramıyor. admin şifresini kimseden alamıyorum..
ikincisi netplwiz i denedim onu çalıştıramadım ..işin içinden çıkamıyorum kısacası
şu admin şifresini biri paylaşsada fıtık olmktan kurtulsak devlet sırrı mübarek. zaaten ATAK kurunca şifre olsa ne olmasa ne
teşekkürler bilgilendirdiğiniz için

netplwiz yazıp entera basınca kullanıcı hesapları diye pencere geliyor. buradan gelişmiş sekmesine gireceksiniz. oradan da tekrar gelişmişe tıklayıp kullanıcılara girin. sağda administratora çift tıklayın. hesap devre dışı tikini ve parola her zaman devre dışı tikini kaldırın. yeniden başlatın. ama MEB-SBStd oturumunu açabilmeniz lazım. süresi doldu deyip açması lazım. ben bir şekilde hallaetmiştim ama unutttum. deneyin tekrar dönün. size zahmet

okoyun' Alıntı:
netplwiz yazıp entera basınca kullanıcı hesapları diye pencere geliyor. buradan gelişmiş sekmesine gireceksiniz. oradan da tekrar gelişmişe tıklayıp kullanıcılara girin. sağda administratora çift tıklayın. hesap devre dışı tikini ve parola her zaman devre dışı tikini kaldırın. yeniden başlatın. ama MEB-SBStd oturumunu açabilmeniz lazım. süresi doldu deyip açması lazım. ben bir şekilde hallaetmiştim ama unutttum. deneyin tekrar dönün. size zahmet

deniycem hocam başka okuldayım şu an fakat o zaman yaptığımda kulanıcı şifresi sormuştu ve açılmamıştı

BBNET
Geri