mgkmgk Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 430 12 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar 2.faz için takılan e.t ların kullanım kılavuzunda sistemler içinde pasif kalem gözüküyor, bize teslim edilmedi, 2.faz uygulanan okullarda pasif kalemler teslim edildi mi?
Arkadaşlar 2.faz için takılan e.t ların kullanım kılavuzunda sistemler içinde pasif kalem gözüküyor, bize teslim edilmedi, 2.faz uygulanan okullarda pasif kalemler teslim edildi mi?
M mustafa_ogr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 276 20 Ocak 2015 #2 Bizde de yok. Hatta vestel servis bizim okula satmaya kalkışmış ben aldırmadım.
W winfast Üye Mesajlar 23 20 Ocak 2015 #3 mustafa_ogr' Alıntı: Bizde de yok. Hatta vestel servis bizim okula satmaya kalkışmış ben aldırmadım. Genişletmek için tıkla ... bize gelen serviste aynı şeyi söylüyor para vericekmişiz. Tahta ile beraber sadece kumanda hdmı kablo ve wireless çucukları var
mustafa_ogr' Alıntı: Bizde de yok. Hatta vestel servis bizim okula satmaya kalkışmış ben aldırmadım. Genişletmek için tıkla ... bize gelen serviste aynı şeyi söylüyor para vericekmişiz. Tahta ile beraber sadece kumanda hdmı kablo ve wireless çucukları var