Re: 2. Faz E.T. W81 full disk acronis imajı upload bitti
Bugün deneme imkanım oldu dokunmatik ekran sorununu aşamadım driver bulamadım sonuç olumsuz
8le gelen driver olmuyor, 7 nin driveri 8e uymuyor, driverpack solution denedim oda bulamadı.
herşey çalışıyor bir dokunmatik yuzunden 1.faza 2.faz imajını gömemedik
yarın 1.fazı 2.faza yuklemeyi deneyeceğim
ademola' Alıntı:Hocam bugün onarim işlemini denemek için uefi bir flash hazirlayip tahtanın basina gittim ancak uefi modda usb belleği baslatamadim sanirim 1.faz tahtaların uefi desteği yokgelecektr' Alıntı:Bekliyorum. Fakat bugün vestelden tamir için gelenlere sordum. driverleri farklı olduğu için olmaz dediler.
Pazartesi 2.faz imajini gpt den mbr disk e dönüştürmeye calisacagim böylece 1. Fazda kullanilabilir hale gelecektir.. umarım![]()
Bugün deneme imkanım oldu dokunmatik ekran sorununu aşamadım driver bulamadım sonuç olumsuz

8le gelen driver olmuyor, 7 nin driveri 8e uymuyor, driverpack solution denedim oda bulamadı.
herşey çalışıyor bir dokunmatik yuzunden 1.faza 2.faz imajını gömemedik
yarın 1.fazı 2.faza yuklemeyi deneyeceğim

network çalışıyor gibiydi, teamviever ve uzak masa üstü bağlantısını aktif edip yeni bir imaj alacağım 1.faz tahtadan bu imajı 2.faz tahtaya attıgımda klavye mouse çalışmasa bile network çalıştığından uzaktan bağlanıp driver kurabilirim belki